Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πρώτος βουλευτής του πασοκ που μιλά για επαναδιαπραγμάτευση... Βάζει τα γυαλιά στα κόμματα του μνημονίου «Δεν είναι αποτυχία η επαναδιαπραγμάτευση»




Γραπτή παρέμβαση - έκπληξη του Ντίνου Βρεττού

Ρητά υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης του χρέους τάχθηκε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός, με γραπτή του δήλωση στην οποία υποστηρίζει ότι το κόμμα του δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο βουλευτής αναφέρει ότι «εξ αρχής ήταν προφανές πως οι όροι του δανείου και το πλαίσιο της οικονομικής διαχείρισης της Ευρωζώνης για την αντιμετώπισης της κρίσεων όπως της Ελλάδας, χρειαζόταν επαναδιαπραγμάτευση».


Φροντίζει να υπογραμμίσει ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά, κάνουν σοβαρή δουλειά ως προς το ζήτημα αυτό, όμως «δεν εμφανίζεται όπως πρέπει, γιατί ίσως υπάρχει η εσφαλμένη άποψη ότι ο όρος επαναδιαπραγμάτευση μπορεί να ερμηνευτεί ως αποτυχία της πολιτικής μας».

Και καταλήγει προβλέποντας ότι «αν το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να μη λέει τα πράγματα με το όνομά τους και γίνουν εκλογές, η αντιπολίτευση και κυρίως η ΝΔ θα κατέβουν με το σύνθημα “επαναδιαπραγμάτευση”, σύνθημα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα τους έχει κυριολεκτικά χαρίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου