Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Δημοσιογράφοι για κλωτσιές !

 



Οι Δημοσιογράφοι ειδικά της τηλεόρασης και τα επιτελεία τους που, παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων, νομίζεις πως είναι στον κόσμο τους ! Εδώ η κοινωνία βράζει και όλοι αυτοί στην κοσμάρα τους, ακόμα κοιτάνε να εξυπηρετήσουν τα ....
κομματικά συμφέροντα τους και των αφεντικών τους. Η φιλοσοφία του διαίρει και βασίλευε επικρατεί, το πρώτο μέλημα τους είναι να φέρουν σε αντιπαράθεση τις κοινωνικές ομάδες, ώστε να καλύψουν την ανικανότητα των εντολοδόχων τους, να κυβερνήσουν.
Χτυπάνε τις ρίζες του πολιτισμού μας, εν ονόματι της δήθεν οικονομικής κρίσης, που μόνοι τους μας οδήγησαν. Μας παρουσίασαν ως μονόδρομο το μνημόνιο χωρίς να μας δώσουν άλλη επιλογή. Δημιούργησαν σκάνδαλα για να διαβάλουν θεσμούς, κοινός δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, μπροστά στην εξουσία.

Ακολουθούν κατά γράμμα τις κατευθύνσεις του Χένρυ Κίσινγκερ : "Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει."
Η χώρα οδεύει στον εμφύλιο με καταστροφικές συνέπειες για την χώρα και το έθνος ολόκληρο ! η μήπως δεν θα είναι η πρώτη φορά που ένας Παπανδρέου θα οδηγήσει την χώρα σε εμφύλιο ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου