Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

300.000 ΕΥΡΩ ΞΟΔΕΥΕΙ Η ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ

 


  • Μετά την αποβίβαση από το «Balkan express» η… θριαμβευτική είσοδος της όμορφης Θεσσαλονικιάς στα μεγάλα σαλόνια του θεάματος - «Χρυσό» 13άρι στην ΕΡΤ με 20.000 ευρώ το επεισόδιο!
  • Το γλυκό πρόσωπο και η ομορφιά της Ευτυχίας δεν άφησαν αδιάφορες τις διαφημιστικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε στο παρελθόν, κερδίζοντας διόλου ευκαταφρόνητα ποσά

Η διοίκηση της ΕΡΤ φαίνεται πως έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο! Αυτή την εποχή που τα στελέχη της κρατικής τηλεόρασης μοιράζουν εκπομπές σε όσους περνούν έξω από το Ραδιομέγαρο στη λεωφόρο Μεσογείων, κάποιοι... επέλεξαν μια όμορφη Θεσσαλονικιά για να ξοδέψουν «πάνω της» 286.000 ευρώ! Μετά την εντυπωσιακή σύμβουλο του κ. Σπύρου Βούγια, κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, που πήρε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση αλλά δεν πρόλαβε να τη χαρεί, και τις συζητήσεις της κυρίας Άννας Δρούζα, βαφτισιμιάς του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Τηλέμαχου Χυτήρη για νέα εκπομπή, ήρθε η σειρά της κόρης του αρχηγού του ΓΕΣ κ. Φραγκούλη Φράγκου, κυρίας Ευτυχίας Φράγκου, να βάλει την υπογραφή της σε ένα ακριβό συμβόλαιο 13 επεισοδίων. Μπορεί να είναι εντυπωσιακή, να διαθέτει ταλέντο στην υποκριτική και το τραγούδι, αλλά οι 20.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο της εκπομπής της και το συνολικό κόστος που αγγίζει τις 286.000 ευρώ για τα μάτια της κόρης του αντιστράτηγου και νυν αρχηγού ΓΕΣ έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.Τα υπέρογκα κόστη στο νέο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης, όμως, δεν σταματούν στην εκπομπή της νεαρής Ευτυχίας Φράγκου. Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη μικρή τηλεοπτική καριέρα της 27χρονης κόρης του αρχηγού του ΓΕΣ, υποστηρίζουν πως ο φακός αγάπησε την Ευτυχία Φράγκου στο «Balkan Express», στη συχνότητα της ΕΤ3, και τώρα της το ανταποδίδει με μια νέα εκπομπή στον... μεγάλο αδελφό της κρατικής τηλεοπτικής οικογένειας.

Η 27χρονη κοπέλα κατεβαίνει στην Αθήνα και
ετοιμάζεται να βγει on air σε νέα εκπομπή με τίτλο «Εικόνα σου είμαι».Το κόστος, δε, προκάλεσε αντιδράσεις. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Ευτυχία Φράγκου δεν θα κατάφερνε να σταθεί στον απαιτητικό χώρο της τηλεόρασης αν δεν είχε την υποστήριξη του πατέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου