Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

1,3 εκατ. € στο λογαριασμό της η Τσόκλη..

Έγινε πρωτοσέλιδο εξαιτίας του πόθεν έσχες που παρουσίασε στη Βουλή. Η δημοσιογράφος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάγια Τσόκλη ήταν στην αρχή με όσα γράφτηκαν ελαφρώς στεναχωρημένη, στη συνέχεια όμως το πήρε “αλλιώς” και με αρκετή δόση χιούμορ.

«Θα γίνω και περιζήτητη νύφη» φέρεται να είπε στους δημοσιογράφους για το 1,3 εκατομμύριο ευρώ που δήλωσε στην εφορία.

«Είναι φορές που πραγματικά θυμώνω και πονάω. Λες την αλήθεια στο λαό και τον κοιτάζεις κατάματα και αντί να σου πούνε μπράβο που δήλωσες όλα σου τα εισοδήματα, εύγε που δούλεψες σκληρά και δυο συγχαρητήρια που είσαι καθ’ όλα νόμιμη, αντ’ αυτών πέφτουν επάνω να σε κατασπαράξουν. Είναι στιγμές που πραγματικά πονάω με όλα αυτά που συμβαίνουν. Αντί να προσπαθήσουμε να..

μοιάσουμε σε έναν που έχει, ας πούμε τέλος πάντων, πετύχει δυο πράγματα παραπάνω, προσπαθούμε να τον κατεβάσουμε. Αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω, και πολύ περισσότερο δεν αντιλαμβάνομαι την ποινικοποίηση της αλήθειας» είπε σε μια κατάθεση ψυχής η Μάγια Τσόκλη.
To θέμα αγαπητή κα.Τσόκλη είναι ότι εσύ με το 1.3 εκατ. ευρώ ψήφισες το ασφαλιστικό πού καταπόντισε συνταξιούχους και νεολαία... εσύ πάλι ψήφισες την προσφυγή στο Δ.Ν.Τ. πάντοτε ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,  οπότε κανε καλύτερα μια αυτοκριτική και  να είσαι πιο ταπεινή την επόμενή φορά... διότι στη τελική δεν μας είπατε πως ένας αντικειμενικός και ταπεινός δημοσιογράφος έβαλε τόσα λεφτά στην άκρη για τα γεράματά του.Δεκα εκατ. Ελληνες που δουλεύουμε νυχθημερόν το φελεκι μου μέσα, μαλάκες είμαστε που δεν έχουμε τόσα εκατ. στην τράπεζα;;;;;;  Αλλά ναι μαλάκες είμαστε που αντί να σας λιθοβολήσουμε καθόμαστε και ακούμε τις παπατζες που μας αραδιάζετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου