Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΘΟΔΩΡΟ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ:ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΘΩΩΤΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!


Το κύκνειο άσμα ενός νεοταξίτη προδότη!

Διεγράφη σήμερα, μετά από εισήγηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο εν θερμώ υποστηρικτής της Ντόρας και των νεοταξικών κελευσμάτων Θόδωρος Σκυλακάκης. Πολλές οι ενέργειες του ευρωβουλευτή που έκαναν τον κόσμο της κεντροδεξιάς παράταξης να ζητά πολύ καιρό τώρα το κεφάλι του επί πίνακι.

Η προδιαγεγραμμένη πορεία ξεκινάει από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος και το διασυρμό του στο δελτίο του Άλτερ, όπου έκανε όλο τον κόσμο να αναρωτιέται, αν υπάρχει κάποιος να σταματήσει την κατρακύλα του. Ο Θ. Σκυλακάκης ήταν ίσως ο μόνος πολιτικός που κατάφερε σε λίγα λεπτά να τον αποκαλέσουν “βλάκα”, “άθλιο”, να επισύρει τη μήνι ακόμα και της Πιπιλή και να αφήσει έναν …σοκαρισμένο Παυλόπουλο να προσπαθεί να τον προστατεύσει.

Οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί μάλιστα δεν προήλθαν ούτε από κάποιον Κακαουνάκη ούτε από τον Τράγκα αλλά από τον Ν. Φελέκη του “Κόσμου του Επενδυτή”. Προσπάθησε να διακόψει τη ροή της Φ. Πιπιλή όταν η τελευταία ανέφερε ότι “φαίνεται πως η οικογενειοκρατία φτάνει στο τέλος της”, υπερασπιζόμενος την οικογενειοκρατία στα κόμματα! Τέλος, στο παράδειγμα της Πιπιλή ότι οι ψηφοφόροι της στην Αθήνα τείνουν να ψηφίσουν Σαμαρά, ανταπάντησε ότι και οι δικοί του, έχουν άλλη άποψη. Δικαίως η Πιπιλή τον αποστόμωσε λέγοντας πως στις Βρυξέλλες δεν ψηφίζουν για τη διαδοχή.

Διάλεξε να μιλήσει για αποστασίες όταν ο ίδιος μόνο και μόνο για την καρέκλα, επέλεξε να ακολουθήσει τον Μάνο στους περιβόητους «Ταύρους» και για προδοσίες
, όταν υπερψήφιζε το «Αθωωτικό ψήφισμα» για την Τουρκία μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Η αρνητική αυτή τροπολογία υιοθετήθηκε με μια ψήφο διαφορά (286 έναντι 285) και θα ήταν διαφορετική εάν οι Έλληνες ευρωβουλευτές Τρεμόπουλος (Πράσινοι), Σκυλακάκης (Νέα Δημοκρατία) και Αρσένης (ΠΑΣΟΚ) δεν την υπερψήφιζαν και άλλοι έξι επίσης του ΠΑΣΟΚ δεν τηρούσαν αποχή (Κοππά, Παλιαδέλη, Λαμπρινίδης, Ποδηματά, Ράπτη, Σταυρακάκης).

Το «Αθωωτικό ψήφισμα» για την Τουρκία ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Διεύρυνσης, χωρίς υποδείξεις για κυρώσεις αλλά και χωρίς αναφορά στο ορόσημο του Δεκεμβρίου και στην πολυδιαφημιζόμενη αξιολόγηση. Η παράγραφος που εγκρίθηκε από την ολομέλεια του Σώματος «εκφράζει λύπη για τη συνεχιζόμενη μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων που απορρέουν από το Συμπληρωματικό Πρωτόκολλο της Συμφωνίας Σύνδεσης ΕΕ-Τουρκίας και καλεί την Τουρκία να προχωρήσει σε πλήρη και χωρίς δυσμενείς διακρίσεις εφαρμογή (σ.σ. χωρίς να τίθενται χρονικά πλαίσια)». 

  

Σε ότι αφορά στο Κυπριακό, η διατύπωση του ψηφίσματος προσλαμβάνει αρνητική κατεύθυνση μετά την υιοθέτηση τροπολογίας των Ευρωπαίων Πρασίνων, διά της οποίας δεν καλείται μόνο η Τουρκία να συμβάλει στην επίλυση του Κυπριακού αλλά και «όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη», φωτογραφίζοντας τόσο την κυπριακή κυβέρνηση όσο και την τουρκοκυπριακή κοινότητα και βάζοντας και τους «3» στο ίδιο καλάθι, μοιράζοντας ισόποσα την ευθύνη.

Άλλη μία εξυπηρέτηση στο ημίφως για τους γενοκτόνους. Ελάτε τώρα να μας πείσετε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι έρμαια των χορηγών του 2% του Τούρκου πεθερού του κυρίου Χριστοφοράκου. Τα φερέφωνα που μάλιστα βρίσκονται για την εκπροσώπηση και προώθηση των “Ελληνικών συμφερόντων”. Γράψαμε συγκεκριμένα: “Στην Ελλάδα όμως, το κερδοσκοπικό εγχείρημα είχε υπόσταση και μίας Εθνικής Απειλής. Ο εμπνευστής του περιβόητου 2% της μίζας ήταν ο Τούρκος πεθερός του κυρίου Μιχάλη Χριστοφοράκου. Αυτό σημαίνει πως ισχυρότατοι κύκλοι στην Τουρκία, γνωρίζουν κάθε έναν από τους αποδέκτες του μαύρου χρήματος της Siemens.”

Φυσικά, όπως επιτάσσει ο χαρακτήρας των μιαρών προδοτών, όταν κλήθηκε να παραδώσει την έδρα του, αρνήθηκε και προέταξε την επιθυμία του να την κρατήσει. Τι περιμέναμε από τον ακόλουθο της Ντόρας που υπηρέτησε πιστά και στο Δήμο της Αθήνας αλλά και στο ΥΠΕΞ; Ευθιξία, ευθυκρισία ή παράδειγμα χαρακτήρα από τον αιώνιο, καλοταϊσμένο προστάτη του Τουρκικού φασισμού; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου