Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ο Καραμανλής στη Ρόδο...




Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.parapolitika.gr

ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

βρίσκεται οικογενειακώς στη Ρόδο

φιλοξενούμενος του πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Βαληνάκη. Απ’ότι φαίνεται ο Καραμανλής συνεχίζει τις θερινές του διακοπές αγνοώντας την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, όπου μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εν λόγω κατάσταση φέρει ο ίδιος.

Ποιός ξέρει; Ίσως κάποια στιγμή να σπάσει και η σιωπή του αμνού…

Αν και για 5 χρόνια μιλούσε με λόγια και έργα ο τ. πρωθυπουργός και έκανε σοβαρή ζημιά στη χώρα και στην ηθική υπόσταση των ανθρώπων της. Όλη του η παρουσία ήταν μια θεατρική παράσταση. Από το σουβλατζίδικο του Μπαϊρακτάρη έδωσε το σύνθημα της μάχης κατά των «νταβατζήδων». Όσο κι αν ψάξει κανείς δεν θα βρει στην διακυβέρνηση της Ν.Δ. παρά σκάνδαλα, ρουσφέτια, αναξιοκρατία, αυταρχισμούς, λεηλασία και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, άρνηση κάθε θεσμικής προόδου. Κάποια δειλά και χωρίς όραμα ανοίγματα στην Τουρκία, εκείνο το κολοβό και αδύναμο σύμφωνο συμβίωσης, άλλο τίποτα καλό δεν μπορώ να βρω. Να μιλήσει λοιπόν ο κ. Καραμανλής για να πει τι; Να εκφωνήσει κάποιο κακογραμμένο θεατρικό ρόλο, να ψελλίσει κάποιες αόριστες δικαιολογίες, να κατηγορήσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ., να καλέσει σε εθνική εγρήγορση και σε ρεβάνς την ΟΝΝΕΔ; Χιλιοειπωμένοι δεκάρικοι της συμφοράς που μόνο Φαρισαίοι αντέχουν να ακούνε. Είναι οι ίδιοι που άκουσαν ευχαρίστως τη Ν.Δ. προχτές να διαμαρτύρεται για τις φωτιές στα δάση!!!

1 σχόλιο:

  1. Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα σχόλια του άρθρου, με την μόνη διαφορά, ότι φέτος δεν είδαμε τις τρομερές πυρκαγιές στη χώρα μας παρόλο που η πυροσβεστική μας δύναμη είναι πια αποδεκατισμένη από τα μέτρα του Δ.Ν.Τ. Ναι, συμφωνώ οτι ο κ. Καραμανλής αφέθηκε σε έναν παθητικό ρόλο, αλλά πρώτον έβαλε ΒΕΤΟ σε σημαντικά διεθνή ζητήματα παρακάμπτοντας τη Ντόρα (που ψήφισε το μνημόνιο), όπως στο Μακεδονικό και στην Τουρκία, και δεύτερον και ίσως σημαντικότερο όλων ίσως, ότι δεν επιδόθηκε σε ψέματα περί της οικονομίας προεκλογικά σε αντίθεση με τον ομόλογό του σήμερα κ. Παπανδρέου. Απλά τονίζω το γεγονός διότι οι Ελληνες μέσα στην πίκρα τους έχουν τάσεις ισοπεδωτικές και ξεχνάνε εύκολα κάποια πράγματα και γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή