Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ;;;

Μόνο σατανικός νους θα εκπονούσε σχέδιο για κατάργηση του Σταυρού από το αριστερό πάνω μέρος της Σημαίας μας. Δυστυχώς, ως φερόμενος σχεδιαστής και εισηγητής φέρεται ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας. Ο εν λόγω Υπουργός θα πρέπει να απαντήσει θετικά στην ερ'ωτηση που του υπέβαλε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος. Διότι, αν όντως είναι αληθές, τότε, θα πρέπει ο αναπληρωτής Υπουργός να μας ξεκαθαρίσει ποιοι λόγοι τον ανάγκασαν να κάνει αυτή την ανίερη εισήγηση και να μας αξηγήσει τι εννοεί ότι με την κατάργηση του Σταυρού θα ανορθωθεί η εικόνα της χώρας διεθνώς και ειδικά στον Ευρωπαϊκό χώρο. Και φυσικά, να υποβάλλει την παραιτησή του. Αν είναι ψευδές, τότε έχει υποχρέωση και καθήκον να διαψεύσει και να υπερασπισθεί το προσωπικό του κύρος. Το ίδιο οφείλουν να πράξουν πρωτίστως ο Πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών. Δεν είναι Δυνατόν να πουλάμε τα πρωτοτόκια έναντι πινακίου φακής, ούτε τα ιερά και τα όσια για μία χούφτα ευρώ.



Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό - όσο αδιανόητο κι αν φαίνεται - το υπουργείο Εξωτερικών καλά θα κάνει να το διαψεύσει άμεσα για να μην δημιουργούνται... παρεξηγήσεις.

Προς αυτή τη κατεύθυνση ο Κυριάκος Βελόπουλος απευθύνει δύο πολύ απλά ερωτήματα στον Γιώργο Παπανδρέου, με διπλή ιδιότητα του Πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών:

1. Ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δημοσιευόμενα στοιχεία, για την αλλαγή του συμβόλου του Σταυρού από την Ελληνική σημαία; Και όλα αυτά, εν αγνοία των Ελλήνων Πολιτών;

2. Μπορεί το Υπουργείο να μας πληροφορήσει, ποια είναι ακριβώς η συλλογιστική και το γενικότερο σκεπτικό, αυτών των "ιδεών" και "μεθοδεύσεων" και τελικώς σε τι αποβλέπουν; Η αφαίρεση του Σταυρού από την Ελληνική σημαία, πως θα βοηθήσει "την ανόρθωση της εικόνος της χώρας μας, στην Ε.Ε.";

2 σχόλια:

  1. Να φύγουν οι παππάδες, η εκκλησία από την Ελλάδα, και ο σταυρός και στην θέση του να μπει ο ήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή