Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Θέλει τόσο πολύ η ΝΔ να κάνει κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ; Φυγαδεύοντας τους καταστροφείς, σίγουρα θα το πετύχει…


20121024-225216.jpgΑπό τον Αλ Τσχάιμερ
Είναι ν’ απορεί κανείς με την εν γένει τωρινή επικοινωνιακή τακτική της Νέας Δημοκρατίας. Το λιγότερο ν’ απορεί, γιατί μάλλον τα συμπεράσματα είναι περισσότερο από εμφανή.
Στη σημερινή κατάθεση του Γ. Παπακωνσταντίνου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο πάλαι ποτέ «τσάρος» του Γ. Παπανδρέου έγινε, κυριολεκτικώς, «ρόμπα» από τις ερωτήσεις του Προκόπη Παυλόπουλου, οι οποίες προκάλεσαν τις αξιοθρήνητες ως ύποπτες –και πάλι το λιγότερο- απαντήσεις του. Ιδίως δε την απάντησή του ότι κράτησε αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ για τον εαυτό του, αλλά δεν ξέρει που βρίσκεται τώρα!!!
Όσοι είδατε τα κανάλια σήμερα το 
βράδυ –μα όλα τα κανάλια- η αναμφισβήτητη επιτυχία του Προκόπη Παυλόπουλου αποδόθηκε στην κα Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ. Η οποία και ρώτησε τον «τσάρο» μετά τον Προκόπη Παυλόπουλο και, απλώς, επανέλαβε τις ερωτήσεις του για να πάρει λίγες σταγόνες «δόξας». Με άλλα λόγια το ξεμπρόστιασμα του Γ. Παπανδρέου και της Κυβέρνησής του δεν οφείλεται στη Νέα Δημοκρατία αλλά στο ΣΥΡΙΖΑ!!!
Τι να υποθέσει κανείς; Ότι οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας κοιμούνται; Ή ότι δεν έχουν καμία όρεξη να ξεμπροστιάσουν τους καταστροφείς του τόπου, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου και της κυβέρνησής του; Ή ότι δεν πρέπει να φαίνεται ο Προκόπης Παυλόπουλος, ως υπερασπιστής της Κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή, αλλά να βγάζει τη δουλειά και να τον κρύβουν; Μήπως και τα δύο;
Όποια απάντηση και αν επιλέξει κανείς το γεγονός είναι ένα: Έτσι που το πάνε στη Νέα Δημοκρατία, συγκαλύπτοντας αμέσως ή εμμέσως τις ευθύνες του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, σε λίγο ο κόσμος θα κυνηγάει στο δρόμο τη Κυβέρνηση Σαμαρά και θα ξεχάσει σύντομα τον Γ. Παπανδρέου και τις ημέρες του.
Τέτοια «ταλέντα» διοικούν σήμερα τη Νέα Δημοκρατία! Και τόσος ο φόβος και ο τρόμος τους σχετικά με τη σύγκριση των σημερινών «ταλέντων» με τον Κώστα Καραμανλή και τη Κυβέρνησή του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου