Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ τρέμει τώρα την έξοδο από το Ευρώ


Νάναι άραγε η έμφυτη ροπή του ΣΥΡΙΖΑ στις αντιφάσεις ή να πρόκειται για τον πανικό των δημοσκοπήσεων προ της κάλπης; Το θέμα είναι ότι για άλλη μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σταθάκης εν προκειμένω, βγήκε χθες στο δελτίο ειδήσεων του Mega και δήλωσε ότι “ουδέποτε είπαμε πως θα καταγγείλαμε μονομερώς το μνημόνιο¨!
Τι και αν του έβαλαν βίντεο με δηλώσεις του όπως και άλλων στελεχών, ο κ. Σταθάκης επέμεινε περί του αντιθέτου σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσουν τους Έλληνες ότι δεν έχουν σκοπό να μας βγάλουν το ευρώ. Το θέμα είναι πως κανείς δεν πιστεύει ότι στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο εξόδου της χώρας από το ευρώ. Άλλωστε και το οικονομικό του πρόγραμμα το έφτιαξε και τον παρουσίασε πριν από δέκα μέρες. Αυτό που φοβούνται οι ξένοι αλλά και οι ψύχραιμοι αναλυτές στην Ελλάδα, είναι η αποπομπή μας, εξαιτίας ενός τυχαίου γεγονότος που θα το πυροδοτούσε μια συμπεριφορά σαν αυτή του ΣΥΡΙΖΑ
Μια συμπεριφορά λαϊκίστικη και στη λογική πως θα βρούμε τρόπο να μην πληρώσουμε τους δανειστές μας, αντί μιας προσέγγισης ανάταξης της χώρας με συγκεκριμένες πολιτικές.
(διαβάστε εδώ τι έγραψε o επικεφαλής πιστοληπτικής αξιολόγησης της Standard & Poor’s. για το πως μπορεί η Ελλάδα να βρεθεί εκτός Ευρωζώνης “από ατύχημα”)
Κατά τα άλλα, μέχρι και στα ειδικά Site παιχνιδιών βάζει διαφημίσεις ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της google, σε μια προσπάθεια (άραγε) να προσεταιριστεί τους ανήλικους ψηφοφόρους… Εκτός και αν με την κίνησή τους αυτή τα στελέχη της Κουμουνδούρου θέλουν να δικαιολογήσουν  τον αρχηγό Τσίπρα ο οποίος στην προχθεσινή του διακαναλική συνέντευξη επισήμανε ότι “δεν είμαι και ο Χάρι Πότερ”.
Άγνωσται αι βουλαί, πάντως είναι φανερό ότι στοχεύουν σε ένα εκλογικό πανέρι που αν μη τι άλλο… παίζει παιχνίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου