Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Μουσουλμάνος υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ καλλιεργεί το μίσος στη Θράκη


Μουσουλμάνος υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ καλλιεργεί το μίσος στη Θράκη
Ποιος είναι ο υποψήφιος βουλευτής που υποτιμά τους μειονοτικούς συναδέλφους του και καλλιεργεί το φανατισμό εναντίον των χριστιανών υποψηφίων!Κλίμα έντασης και μισαλλοδοξίας καλλιεργούν διάφορα φερέφωνα του τουρκικού κατεστημένου με τη συνεργασία προσώπων που υποτίθεται πως εκφράζουν τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.
Χαρακτηριστικές είναι οι καταγγελίες που δεχόμαστε για τη δραστηριότητα του υποψηφίου βουλευτή της ΔΗΜΑΡ (και τέως υποψηφίου με τον πολιτικό σχηματισμό της κ. Ντόρας Μπακογιάννη), τον κ. Ιλχάν Αχμέτ.
Πηγές που δεν επιδέχονται καμμία αμφισβήτηση επισημαίνουν ότι ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Ιλχάν Αχμέτ «έχει ξεφύγει». Τις τελευταίες ημέρες έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα επικράτησης εναντίον του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας –και κυρίως χριστιανού στο θρήσκευμα- κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη. Πέρα από τις πιθανές πολιτικές διαφορές που μπορεί να έχουν οι δύο υποψήφιοι, η διαφορά του θρησκεύματος αρκεί για να δυναμιτίσει το κλίμα στην περιοχή, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του τις ενέργειες και τα λεγόμενα του κ. Αχμέτ.
Ο υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ κάνει κοινές περιοδείες και κοινές ομιλίες στην περιοχή με την παρουσία του ψευδομουφτή κ. Αχμέτ Μέτε. Οι δύο άνδρες πηγαίνουν παντού μαζί και κυρίως στα τζαμιά της Ροδόπης επιδίδονται σε κηρύγματα μίσους εναντίον των χριστιανών, της Ελλάδας, αλλά και του κ. Στυλιανίδη. Μάλιστα, ο κ. Αχμέτ διατυπώνει αιτιάσεις εναντίον του πρώην υπουργού ισχυριζόμενος ότι υποτιμά τους μειονοτικούς συναδέλφους του και εφαρμόζει τακτική συσπείρωσης των χριστιανών ψηφοφόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου