Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Μας θεωρείτε αφελείς κε Μιχελάκη ή ως αφελείς υμείς άδετε στη ΝΔ;



Το θέμα αφορά στην σημερινή καταγγελία του κου Μιχελάκη, εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την ΕΡΤ.
Παραθέτουμε τη δήλωση:
''Είναι, πλέον, ξεκάθαρο ότι σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα η δημόσια τηλεόραση αδυνατεί να διασφαλίσει τα αυτονόητα, δηλαδή, την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητα στη μετάδοση των ειδήσεων. Οι διορισμένοι από το ΠΑΣΟΚ, ιθύνοντες της ΕΡΤ, συνεχίζουν απτόητοι τα περίεργα παιχνίδια, όχι μόνο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, αλλά και 'μαύρης'' προπαγάνδας' δήλωσε ο κ. Μιχελάκης καταγγέλοντας τον τρόπο μετάδοσης των αποτελεσμάτων της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών και τα σχόλια που έγιναν στα δελτία ειδήσεων.
Σύμφωνα με την Συγγρού, τα σχόλια έπαιρναν σαφή θέση υπέρ του υπουργού Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλου και των όσων υποστηρίζει, ότι  δηλαδή δεν κινδύνευε εδώ και ημέρες ο 13ος και 14ος μισθός (επομένως δεν ήταν προϊόν διαπραγμάτευσης με τους πολιτικούς αρχηγούς η διάσωσή τους).
Για τον ίδιο λόγο ζήτησε αλλαγές στη διεύθυνση ειδήσεων τόσο της τηλεόρασης όσο και του ραδιοφώνου.
«Οι εμπνευστές της έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια. Δεν πάει άλλο. Είναι επιτακτική ανάγκη για αλλαγές -εδώ και τώρα- στη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Η αντικειμενική ενημέρωση από την ΕΡΤ αποτελεί δημόσιο αγαθό. Γι' αυτό και η δημόσια τηλεόραση δεν μπορεί να λειτουργεί σαν όργανο ενός κόμματος που καταρρέει» δήλωσε.Γ. Μιχελάκη.

-Τώρα θυμηθήκατε κε Μιχελάκη ότι η τηλεόραση είναι αυτή που είναι;
-Δεν γνωρίζατε το ΠΑΣΟΚικό κράτος και την κοματοκρατία;
-Όταν συμφωνήσατε τη συγκυβέρνηση, δεν σκεφθήκατε ότι έπρεπε να προϋπήρχαν σαφείς δεσμεύσεις εκατέρωθεν για όλα;
-Πως είναι δυνατόν να συναποφασίζετε για τα μέτρα και η «δήθεν» εκτέλεση των μέτρων να βρίσκεται στην ευθύνη πασοκικών υπουργών(;) που τελικά κάνουν ότι θέλουν
- Όπως γνωρίζετε κάλλιον εμού οι πασόκοι, στυλ Βενιζέλου, Παπουτσή, Λομβέρδου και πάει λέγοντας δεν παίζονται…….. Εδώ  ζητούν συνέχιση αυτής της κυβέρνησης, γιατί έτσι τους συμφέρει  και υμείς άδετε!!!!
Ξυπνήστε επιτέλους και ξεκολλήστε. Μακριά από την πολιτική αλητεία, μη συνταυτίζεστε περαιτέρω, φτάνει πιά. Θα χαθούν τα πάντα.

Amfiaraos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου