Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Κόλαση στην Πάτρα > Υπό Οθωμανική κατοχή η πόλη - Νέα θύματα ανήλικες, θέμα χρόνου η εξέγερση των κατοίκων



Ανήλικες γλίτωσαν το βιασμό από Αφγανούς στην ΠάτραΕφιαλτικές στιγμές έζησαν δύο ανήλικες κοπέλες, όταν γλίτωσαν την ύστατη στιγμή από τις αρρωστημένες ορέξεις Αφγανών επίδοξων βιαστών. Συγκεκριμένα, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην περιοχή της Παπαφλέσσα. Ένας 17χρονος και μία συνομήλική του είχαν πάει σινεμά και μετά την παράσταση επέστρεφαν για να μπουν στο αυτοκίνητό τους, περπατώντας στο στενό δρομάκι πίσω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ. 

Ο νεαρός είδε από μακριά ότι προς το μέρος τους πλησίαζε μία ομάδα τριών μελαμψών μεταναστών και ζήτησε από την κοπέλα του να επιταχύνει το βήμα της για να φθάσουν εγκαίρως στο αυτοκίνητο.
Σχεδόν ταυτόχρονα όμως έφθασαν και οι αλλοδαποί οι οποίοι άρχισαν να τους λένε κάτι στη γλώσσα τους και να απλώνουν τα χέρια τους δείχνοντας το νεαρό κορίτσι και τη μίνι φούστα που φορούσε.
Ευτυχώς, ο νεαρός άνδρας είχε προλάβει να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο από μακριά και να ανοίξει την πόρτα για να βάλει μέσα την κοπέλα του. Στη συνέχεια σπρώχνοντας τους μετανάστες κατόρθωσε να πλησιάσει και την πόρτα του οδηγού και να μπει κι εκείνος μέσα κλειδώνοντας γρήγορα τις πόρτες του οχήματος, σύμφωνα με το dete.gr. Τελικά, ο 18χρονος μπόρεσε να αναπτύξει ταχύτητα και να φύγει προτού συμβούν τα χειρότερα.
Η δεύτερη απόπειρα βιασμού σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας εις βάρος μιας 16χρονης μαθήτριας.
Η ανήλικη είχε φύγει από το φροντιστήριό της όταν μπροστά της εμφανίστηκαν δύο αλλοδαποί – πιθανότατα Αφγανοί – στριμώχνοντάς την στη γωνία προς τις σκάλες της Πατρέως.
Το κορίτσι φώναξε για βοήθεια και ευτυχώς για αυτήν, την ίδια στιγμή περνούσε τυχαία μοτοσικλετιστής της αστυνομίας ο οποίος κατάλαβε αμέσως τι γινόταν, έβαλε συναγερμό και άρχισε να καταδιώκει τους αλλοδαπούς που τράπηκαν σε φυγή.

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου