Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

[VIDEO] Φυγαδεύτηκε Ο Άδωνις Γεωργιάδης!


Διπλή «επίθεση» στον υφυπουργό με αυγά και πορτοκάλια στη Μυτιλήνη
Σχέδιο απόδρασης, και μάλιστα δύο φορές, αναγκάστηκε να καταστρώσει η αστυνομία ώστε να φύγει ο Άδωνις Γεωργιάδης από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη.
Η πρώτη «απόδρασή» του, σύμφωνα με το lesvosnews.gr, έγινε όταν στο κτίριο είχε συγκεντρωθεί ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν μέσα και ο Άδωνις Γεωργιάδης φυγαδεύτηκε, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του πέταξαν αυγά και πορτοκάλια.
Το δεύτερο περιστατικό έγινε λίγο αργότερα οι διαδηλωτές έμαθαν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Αρχιπέλαγος» όπου έδινε συνέντευξη.
Με αστραπιαίες κινήσεις συγκεντρώθηκαν έξω τον σταθμό και τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις. Η αστυνομία κατάφερε να τον φυγαδεύσει για δεύτερη φορά!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ >>
(σ.σ.netakias- Δείτε και το κάτωθι βίντεο. Αν περιμένουμε από αυτόν να κλείσει το Indymedia, αλλάξτε κανάλι, αρχίζει κι ο Master Chef 2.Αφήστε που το Indymedia δεν το διαβάζουν πιά ούτε οι Αρθρογράφοι του, πόσους φασίστες να χωράει πια το διαδίκτυο; Τι να το κάνει ο Σόρος τώρα το Indymedia, όταν έχει δική του ολόκληρη ψευδοΚυβέρνηση; Ελεγε ο Αδωνις ”Τρεχάτε ποδαράκια μου” στο Indymedia και τώρα τρέχει ο ίδιος…! ! !)
ΠΗΓΗ
ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ http://wp.me/pWOiz-m9G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου