Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Μίλησε και ο “Γουαναμπίς”!


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/xr-pap.png?w=200&h=152Μίλησε και ο “Γουαναμπίς”! Αυτό μονολογούσε ο Χρήστος Παπουτσής από το πρωΐ στο υπουργείο. Κανείς όμως πέραν από δύο στενούς του συνεργάτες δεν καταλάβαιναν για ποιόν μιλά. Έπρεπε όμως να το φανταστούν, αφού ο “Γουαναμπίς” δεν ήταν άλλος από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που πριν από λίγο είχε κάνει γνωστή την πρόθεση του να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος (το είχαμε αποκαλύψει από τον Ιούλιο).
Ο Παπουτσής όμως δεν έμεινε στις ιδιωτικές συζητήσεις αφού πριν από λίγο σε μεγάλο κανάλι δήλωσε ευθαρσώς ότι όσοι ανοίγουν θέμα διεκδίκησης αυτή την στιγμή, είναι “Wannabes”!!
Μιχάλης ο Γουαναμπίς λοιπόν, με σφραγίδα Παπουτσή.
Χρήστος Παπουτσής, που αυτή την στιγμή θα έπρεπε να είναι το πρώτο φαβορί για την διαδοχή αλλά είχε την “τύχη” να έχει επιλέξει τους πιο αχάριστους ανθρώπους του πλανήτη για να ευεργετήσει. Φανταστείτε ότι πολλοί από το υπουργικό αλλά και υψηλόβαθμοι του κόμματος είναι δικά του παιδιά που τα έβγαλε από την αφάνεια.
Να φανταστείτε ότι ένας από αυτούς είναι ο …Γιάννης Ραγκούσης! Ναι, αυτός που τον έμπλεξε στην Κερατέα φανερώνοντας την …ευγνωμοσύνη του!
Ο Παπουτσής πάντως θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στους Παπανδρεϊκούς αν δεν είχε να αντιμετωπίσει το μίσος ενός από τα αδέρφια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου