Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ιουδαίος στο θρήσκευμα ο βιαστής Strauss Kahn - Πως θα τον τιμωρήσουν οι ραββίνοι;





«Θα του ασκηθεί δίωξη για σεξουαλικό κακούργημα, απόπειρα βιασμού και ομηρία» - Ο ίδιος θα δηλώσει "αθώος" σύμφωνα με δικηγόρο του - Το 2008 είχε μπλέξει και πάλι σε σεξουαλική υπόθεση και κατηγορήθηκε για κατάχρηση εξουσίας. Ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ και πιθανός υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας, Ντομινίκ Στρος-Καν, συνελήφθη το Σάββατο κι ανακρίνεται σχετικά με την καταγγελία ότι προέβη σε απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης μιας καμαριέρας του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο 62χρονος σοσιαλιστής, που είναι , ένας από τους σημαντικότερους διαχειριστές οικονομικών κρίσεων σε διεθνές επίπεδο, συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο JFK αφού είχε επιβιβαστεί σε μια πτήση της Air France για το Παρίσι.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του NYPD, Πολ Μπράουν, μια 32χρονη καμαριέρα κατέθεσε μήνυση για επίθεση και απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης αφού «απέδρασε» από το δωμάτιο του Στρος-Καν στο ξενοδοχείο Sofitel στην Τάιμς Σκουέαρ.
Σύμφωνα με τον Μπράουν η 32χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρούζβελτ με «ελαφρά τραύματα» μετά την επίθεση, που είπε πως σημειώθηκε όταν μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει περίπου στις 13:00 τοπική ώρα.
«Βγήκε από το μπάνιο, εντελώς γυμνός, και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά», είπε ο Μπράουν.
Η γυναίκα ειδοποίησε το προσωπικό, το οποίο κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με τον Μπράουν, ο Στρος-Καν είχε φύγει όταν έφθασαν αστυνομικοί στο ξενοδοχείο, και φαίνεται ότι έφυγε πολύ βιαστικά, ξεχνώντας το κινητό του τηλέφωνο.
«Δεν έχουν απαγγελθεί ακόμα κατηγορίες στο Στρος-Καν. Μάθαμε ότι βρισκόταν σε ένα αεροπλάνο της Air France. Κράτησαν την πτήση, τον κατέβασαν και τώρα βρίσκεται υπό κράτηση για ανάκριση», είπε ο Μπράουν.
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης εκτιμά ότι θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης, απόπειρα βιασμού και ομηρία, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πολ Μπράουν.
«Αναμένουμε ότι πρόκειται να συλληφθεί επίσημα και να του απαγγελθούν κατηγορίες μέσα σε μια ώρα», δήλωσε ο Μπράουν στις 23:15 (περίπου στις 06:15 ώρα Ελλάδας). «Θα του ασκηθεί δίωξη για σεξουαλικό κακούργημα, απόπειρα βιασμού και ομηρία», πρόσθεσε.
http://greeknation.blogspot.com/2011/05/strauss-kahn.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου