Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Συναίνεση στην κυβέρνηση του μνημονίου από τη ΝΔ σημαίνει συνευθύνη και συνενοχή


Ο  περίεργος στο δέμας και ύφος κυβερνητικός εκπρόσωπος  κος Πεταλωτής, καλεί, προκαλεί και προσκαλεί τη Νέα Δημοκρατία σε διάλογο και φυσικά παροχή συναίνεσης επί προαποφασισθέντων πολιτικών του ΓΑΠ  που έχουν ήδη ιχνογραφηθεί  με περίσσεια λεπτομέρεια και ακρίβεια στο περιβόητο μνημόνιο.
Αντώνη Σαμαρά προσοχή!!!
Είναι γνωστό ότι θα υποστείς πολλαπλές και ισχυρές πιέσεις  έσωθεν (τύπου Δασκαλόπουλου, που τα θέλει όλα) και έξωθεν από τα γνωστά κέντρα. Θα πρέπει να αντιτείνεις την πρότασή σου  που συνοπτικά  θα πρέπει να είναι:
α) Απόσυρση του μνημονίου
β)Έναρξη νέων διαπραγματεύσεων μόνο με την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποκλεισμό του ΔΝΤ
γ) Παράδοση της πρωθυπουργίας από τον ΓΑΠ
δ)Σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας στην κατεύθυνση ανάταξης της Ελληνικής Οικονομίας.
Αν το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ αποδεχτούν τους πιο πάνω όρους και προϋποθέσεις τότε ναι στο διάλογο και τη συναίνεση. Οι άθλιοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι πλέον σε θέση να βάζουν όρους αλλά μόνο να δέχονται τους όρους που βάζει ο λαός. Αν δεν συμφωνούν, τότε αγαπητέ Αντώνη Σαμαρά  ζήτα εκλογές, να σωθεί η πατρίδα.
Αντώνη Σαμαρά, συναίνεση χωρίς δικούς σου όρους, σημαίνει συνευθύνη και συνενοχή που διακαώς επιθυμεί σήμερα ο ΓΑΠ, προκειμένου να διασωθεί και από την άλλη μεριά δημιουργεί την αίσθηση της άνευ όρων παράδοσης της ΝΔ στους νονούς του μνημονίου.

Από Amphiaraos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου