Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ


ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.


Από δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία των δύο κομμάτων, προκύπτει ότι το πάρτι εκατομμυρίων σε βάρος της χώρας και του λαού μας συνεχίζεται αμείωτο.
Προκύπτει όμως και το συμπέρασμα από τα στοιχεία αυτά, ότι το ΠΑΣΟΚ και οι Σοσιάλ-ληστές που κυβερνούν περισσότερα χρόνια από...
την «Επάρατη Δεξιά» προφανώς έχουν τα λιγότερα χρέη, μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό μιζών τροφοδοτεί το ταμείο τους σε αντιστοιχία με την Ν.Δ. που κυβερνά λιγότερο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου το χρέος της ανέρχεται στα 127,6 εκατ. Ευρο.
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=255482


Τι σημαίνει όμως δανειοδότηση των κομμάτων από τις τράπεζες; Πρώτα απ’ όλα χειραγώγηση των κομμάτων και αμέσως μετά εξαναγκασμός τους σε πολιτικές που υπηρετούν το αδηφάγο τραπεζικό σύστημα.
Η υποτιθέμενη Κρατική Τράπεζα, Κεντρική τράπεζα Ελλάδος, είναι κατά 92% ιδιωτική με άγνωστους μετόχους.


Η πολιτική απόφαση, που κατά βάση ήταν απόφαση οικονομικού εκβιασμού των λαμόγιων , Σημίτη και ημέτερων, να κατακρεουργήσουν την κυριαρχία και ανεξαρτησία της χώρας, και που κανένα δικαστήριο μέχρι σήμερα δεν κίνησε διαδικασία για την εσχάτη προδοσία της Κυβέρνησης Σημίτη, με την κατάργηση του εθνικού νομίσματος και την εκχώρηση της Κεντρικής Τράπεζας αλλά και του δικαιώματος της έκδοσης νομίσματος, σε ιδιωτικά πολυεθνικά συμφέροντα, αποτελεί ως απόφαση, την μέγιστη απόδειξη υποθήκευσης του πολιτικού συστήματος που κυβερνά την χώρα ως κατοχικό σύστημα, σε τράπεζες και πολυεθνικές επιχειρήσεις.
Η εξάρτηση λοιπόν των κομμάτων από τα τραπεζικά λόμπυ έχει πάρει πλέον χαρακτηριστικά ιδιοποίησης, από τα οικονομικά τραστ που λυμαίνονται τους λαούς και τις κρατικές οικονομίες ( βλέπε «Εθνικές»).


Από την άλλη, η ιδιοποίηση του κράτους ως οικονομική δύναμη καθώς και το σύνολο της επικράτειας ως ιδιοκτησία που ανήκει στην τοπική κοινωνία, από το καθεστωτικό πολιτικό σύστημα της κομματοκρατίας, της υπόδουλης στα τραπεζικά συμφέροντα, οδηγεί το σύνολο της χώρας στην εκποίηση της και ένα λαό χωρίς γη και πατρίδα.


Το να αρνηθείς την εκποίηση της χώρας σου αλλά να εξακολουθείς να υποστηρίζεις την παραμονή της χώρας σου, στην ΟΝΕ, στο ευρό, στην κατοχική οικονομία των τραπεζών και στη ιδιοποίηση του Κράτους από την κομματοκρατία, απλά στρουθοκαμηλίζεις.


Το « Δεν πουλιέται η Ελλάδα» πρέπει να αποτελέσει αιτία πολέμου μεταξύ Κυβέρνησης, πολιτικού συστήματος και Κοινωνίας.
Η άρνηση υπακοής στου νόμους αυτής της κατοχικής κυβέρνησης, καθώς και η άρνηση αναγνώρισή της ως νόμιμη κυβέρνηση της χώρας, πρέπει να πάρει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως αγώνας εναντίον του ευρό, αγώνας για έξοδο της χώρας από τη ΟΝΕ, αγώνας για Εθνικοποίηση των τραπεζών και αγώνας απόδοσης δικαιοσύνης εναντίον των δωσίλογων και προδοτών που Κυβέρνησαν και Κυβερνούν την χώρα.


Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σώσεις την χώρα σου από το να συγκρουστεί με το εκπορνευμένο και χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της κομματοκρατίας, καθώς και με τις καθεστωτικές κατοχικές οικονομικές δυνάμεις των τραπεζών και των δωσίλογων επιχειρηματιών που στο όνομα μιας χούφτας δολαρίων σκοτώνουν και την μάνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου