Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Όσοι ακούν διαρροές, ας ψάξουν στους σωλήνες των μεγαρων που καπάρωσαν, στην πλάτη των Ελλήνων ψηφοφόρων.



Απο τους κηπουρους, στους υδρ-αυλικούς του μνημονίου.
Παλι καλα που δεν χρεώνουν και τον ΕΝΦΙΑ στον Κωστα Καραμανλη. Ποιος άλλωστε θυμάται οτι επι κυβερνήσεως του η φορολογία στην ακίνητη περιουσία των μικρομεσαίων ηταν κατα 89% λιγότερη;
Όταν λοιπόν αυτοι που υπέκλεψαν την ψήφο των τίμιων Ελλήνων για να κυβερνήσουν ως παπανδρέηδες τα βρίσκουν σκούρα, δημιουργούν διαρροές στο θολωμένο τους μυαλό. Που δυστυχώς εκπονεί τη νοσηροτερη πολιτικη που εχει γνωρίσει κράτος που λειτουργεί στις δομές της ελεύθερης οικονομίας.
“Ο Καραμανλης θέλει να τον κάνουν προεδρο”
“Ο Καραμανλης συμβουλεύει τον Σαμαρά για πρόωρες εκλογες”.
Και σκουζουν αυτοι που στίβουν την λεμονόκουπα μηπως κάποιος τους την στερήσει πρόωρα και χάσουν καμμιά σταγόνα.
Στα περί Καραμανλή λοιπόν, οι απαντήσεις ειναι απλές και ξεκάθαρες.
-Ο Καραμανλης σε καμμία περίπτωση δεν θα είναι υποψηφιος σε αυτη την φαρσοκωμωδία, όπου ακόμα και Γιαννακάκηδες ανάγονται ως “ηρωικά θύματα”.
-Πότε ακριβως συμβούλεψε για οτιδήποτε ο Καραμανλης τον Σαμαρά; Στα 2 δευτερόλεπτα που μίλησαν στην ΔΕΘ; Ή στην αμέσως προηγούμενη, τυχαία συνάντηση τους τον Μάιο σε δεξίωση, όπου είπαν καλησπέρα; Διότι έκτοτε καμμία άλλη επικοινωνία δεν υπήρχε.
Αλλά στην τελική, όταν μιλούν τα έργα, οι διαρροές και αμπελοφιλοσοφίες σκάνε ως προεκλογικά Ζάππεια.
Τι ΕΠΡΑΞΕ λοιπόν ο Καραμανλης στην αντίστοιχη περίπτωση, όταν ο Παπανδρεου εκβίαζε για την εκλογή ΠτΔ; Μα φυσικά πήγε σε πρόωρες εκλογες, λέγοντας την αληθεια στον Ελληνικό λαό. Ο οποίος λαός, τελικά, πίστεψε την συμμορία των νταβατζήδων που ηταν οι μόνοι που θησαύρισαν μέσα στην μνημονιακή λαίλαπα.
Αυτο το παράδειγμα λοιπόν δεν μπορει να το ακολουθήσει ο Σαμαράς, διότι ειναι σφιχταγκαλιασμένος με τους ίδιους ανθρώπους που επέβαλλαν δόλια τον Παπανδρέου στην εξουσία.
Ο μόνος κίνδυνος που θα προκύψει βλέπετε απο τις πρόωρες εκλογές, ειναι η απώλεια της λεμονόκουπας που εχει ακόμα ζουμί για τα βαμπίρ του μνημονίου.
Διότι αυτο ακριβως ειναι το χρονικό σημείο που η ατσάλινη χούφτα που στίβει την πατρίδα θα επιτρέψει εκλογές. Όταν έχει πιεί και την τελευταία σταγόνα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Τότε ακριβώς, θα πετάξουν την λεμονόκουπα στον κάθε Τσίπρα και θα του πουν “χάρισμα σου”.
Τα περί φιλότιμου, σταθερότητας και άλλα συγκινητικά, στο ταμείο έχουν το αντίκρυσμα των αποτελεσμάτων της διακυβέρνησης Σαμαρα:
310,000 νέες θεσεις ανεργίας.
Αποσβέσεις στους ισολογισμούς πολλαπλάσιες των νέων επενδύσεων.
Αύξηση του εμπορικού ελλείμματος κατα 32% χωρις τα καύσιμα (!)
Την Ελλάδα σε χειρότερη θέση ακομα και απο την Ουκρανια, ως προς τον κίνδυνο χρεοκοπίας, σύμφωνα με την Blackrock, εταιρεια – συνεργάτη της παρούσας κυβερνησης.
Τι ακριβως θα κινδυνεύσει λοιπόν απο τις πρόωρες εκλογες;
ΥΓ1. Μην περιμένετε έξοδο διαφυγής μέσω διαρροών. Απο τρύπιους σωλήνες, δεν χωρούν πολιτικα παχυδερμα.
ΥΓ2. Οι πιθανότητες να κανει διαρροή ο Καραμανλης στην Καθημερινή, ειναι μικρότερες απο το να βρεθεί θεία του Μπρέζνιεφ στην Αμφίπολη. Για του λόγου το αληθές, απολαύστε προχθεσινό Παπαχελά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου