Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Λογικότατο ο Καμίνης να εξαφανίζει τον Σολωμό. Κάθε φασίστας, σιχαίνεται την Ελευθερία.

καμινης σολωμοςΤα απόβλητα της “κόκκινης προβιάς” στην Ελλάδα, μεσουρανούν στο πολιτικό σύστημα. Κάθε φασισταριό από DNA ή λόγω πορτοφόλας, έβαλε την προβιά του αριστερού και προωθούσε το φασιστικό σύστημα διοίκησης που δεν άλλαξε καθόλου από την γέννηση του. Μίσος για τον λαό, μίσος για την Ελευθερία, μίσος για την δημοκρατία.

Αντικοινωνικές μειονότητες ομιχλώδους ταυτότητας ανόγοντο σε “ιερές αγελάδες” προκειμένου να μεταλλάξουν τον ανθρωποκεντρικό πολιτισμό που προωθεί

ο Ελληνισμός και αφιερώνεται στην προστασία των πραγματικά αδύναμων. Του παιδιού, του γέροντα, της γυναίκας, του μη έχοντα. Εκεί ακριβώς γεννήθηκε η έννοια του Δικαίου.

Τι είναι το “Δίκαιο”; Είναι το ατσάλινο χέρι που εμποδίζει, είτε ως παιδεία είτε ως νόμος, τον ισχυρό να επιβληθεί στον ανίσχυρο. “Το ότι έχεις την δύναμη να καταφερθείς ενάντια σε συμπολίτη σου, δεν σημαίνει ότι έχεις και το δικαίωμα”.

Αυτή ακριβώς είναι η παγκόσμια δύναμη του Ελληνισμού, που τρέμουν οι εξουσιαστές και λατρεύουν οι καταπιεσμένοι, οι πολιτισμένοι, οι πραγματικά φιλάνθρωποι.

Στην φασίζουσα κοινωνία των ισχυρών, ο διεφθαρμένος τοκογλύφος που ρημάζει έναν ολόκληρο λαό για να κερδοσκοπίσει μπορεί απλώς να φορέσει την προβιά π.χ. του “γκέι”, ώστε από θύτης να μετατραπεί σε θύμα.

Στην εξουσιαστική κοινωνία που προσπαθούν να δομήσουν, ο ναζί ισλαμιστής που αρέσκεται στο να βιάζει παιδιά, να σφάζει “απίστους” και να κακοποιεί γυναίκες, μπορεί να βαπτισθεί ως “μετανάστης” και από θύτης να μετατραπεί σε θύμα.

Όλοι αυτοί, απολαμβάνοντας την ιερά, παγκόσμια παρακαταθήκη του Ελληνισμού. Την μοναδική πραγματική απάντηση στην τυραννία που δομείται καλπάζοντας από βουλιμικούς εγκεφάλους και υλοποιείται από τις δολοφονικές μάζες των εισβολέων του ράιχ ή της σαρίας.

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ο νεοφασίστας Καμίνης, ο άνθρωπος που δεν έκρυβε την απέχθεια του στους “τοπικούς πληθυσμούς”, αντί να βρίσκεται στο εδώλιο της Νυρεμβέργης, είναι δήμαρχος στον δήμο που γεννήθηκε η Δημοκρατία. Ανοίγοντας την μία κερκόπορτα μετά την άλλη.

Γι’ αυτό ο νεοφασίστας Καμίνης εξαφάνισε ακόμα και τον πεφωτισμένο δημιουργό του “Ύμνου εις την Ελευθερίαν”. Του μοναδικού εθνικού ύμνου στην Γη, που δεν υμνεί DNA, σφαγές, περιούσιες οντότητες, αλλά μία πανανθρώπινη αξία. Και των Ελλήνων που αγωνίστηκαν γι’ Αυτήν, τα κόκκαλα, έγιναν Ιερά.

Τι τρόμος για τους εξουσιαστές, ο λαός που δημιούργησε τον Δίκαιο και την Ελευθερία ως υπέρτατη αυταξία, να είναι ακόμα ζωντανός.

Τι δυσβάσταχτο χρέος κληρονομεί όποιος γεννιέται Έλληνας. Όχι αυτό το επαίσχυντο των μνημονίων και των σημίτηδων. Το άλλο, το χαραγμένο με μάρμαρο στην Γη, με κώδικα στην σάρκα μας. Αλίμονο στο κουφάρι που γεννήθηκε Έλληνας και δεν αποπλήρωσε το πραγματικό του χρέος στην ανθρωπότητα, ζώντας και πεθαίνοντας ως ραγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου