Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα πρόκληση από τους νοσταλγούς του Παπανδρέου: “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ή ΧΑΛΑΡΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ; ΜΙΑ ΤΙΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!”

“ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ”
ΤΟ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟ , ΑΔΗΦΑΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ (ΟΙ ΕΟΖ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ).
ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ Η ΣΥΓΚΟΛΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΝΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΝΩΜΕΝΟ , ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ:
  • ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
  • ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΜΕ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ , ΑΙΩΝΙΑ!!!)
Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ …… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ…….
ΚΑΘΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΜΕ ΠΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ADMINISTRATORS ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ.
ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΘΑ ΕΞΟΝΤΟΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ.
ΤΥΧΟΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΥΡΩΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ , ΑΜΕΣΑ.
Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ (ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΟΑΚΙΜ ΦΟΥΧΤΕΛ) , ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ..
ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΚΑΜΠΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΔΥΝΑΣΤΗ , ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ (ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΤΕΣ , ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ (ΦΥΣΙΚΑ ΙΣΟΒΙΑ) ADMINISTRATION ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ!

Ανάρτηση Από τον/την Giorgo…gera! στο Giorgo … gera!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου