Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ας γνωρίζει η Αριστερά ότι τελείωσε η ασυλία της



Το περιστατικό κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με φωτογραφίες του θύματος. Στην αρχή είχα επιφύλαξη, γιατί κυκλοφορούν κι απίθανες «μούφες», αλλά μου το επιβεβαίωσαν από τη στρατιωτική ηγεσία. Δόκιμος έφεδρος αξιωματικός των Καταδρομών, που υπηρετούσε σε αμφίβια μοίρα, βρισκόταν με άδεια στην Αθήνα. Επινε τον καφέ του και αιφνιδιαστικά μια αγέλη τραμπούκων του ανύπαρκτου άκρου, φασίστες με «προοδευτική» δορά, του επιτέθηκαν με υπαρκτότατα ρόπαλα, γροθιές και κλοτσιές. Επέζησε του λιντσαρίσματος από θαύμα και νοσηλεύτηκε στο 424 ΓΣΝ με επικίνδυνες σωματικές βλάβες.


Ο λόγος της επίθεσης; Λόγω κουρέματος τον πέρασαν για χρυσαυγίτη! Τη γλίτωσε τελικά το κομάντο, που δεν μπορούσε μόνος του να τα βάλει με τόσους θρασύδειλους αλήτες. Τυχεροί όμως ήταν κι οι ψευτοπροοδευτικοί τραμπούκοι αλλά και η δημόσια τάξη, διότι, αν αυτό είχε γίνει στην εποχή μου με θύμα από τη 2α ΜΑΛ, τη μονάδα μου, μπορεί την άλλη μέρα, φεύγοντας από τον Ασπρόπυργο, να «επισκεπτόταν» τα στέκια τους σύσσωμη η Μοίρα, για να επιστρέψει τα δανεικά με τοκογλυφικό τόκο.


Πολλά τα περιστατικά. Επίθεση σε μοτοσικλετιστή που έφερε ελληνική σημαία στο μπουφάν του, σε περαστικούς στρατιώτες ή μαυροντυμένους πανάσχετους με τη Χ.Α. περαστικούς στο Σύνταγμα και πάει λέγοντας.


Τι έχει γίνει; Πολύ απλά, η «προοδευτική» μύγα έχει πάρει αμπάριζα. Φτιάχνει κλίμα. Θα το έχετε άλλωστε αντιληφθεί. Πας μη αριστερός, αντιεξουσιαστής κ.λπ. είναι φασίστας, ακροδεξιός, χρυσαυγίτης, ρατσιστής, ταγματασφαλίτης, δωσίλογος και όσα άλλα μοιράζουν γενναιόδωρα οι φωταδιστές εκκενωτές προοδευτικών βόθρων της καθ’ ημάς εξαρχειώτικης και κολωνακιώτικης Αριστεράς. Τα έχει, κοινώς, φάει στη μάπα κι η αφεντιά μου. Τόσο, που αρχίζω πλέον και χασμουριέμαι, πλην επαναλαμβάνω αργά κάθε φορά: «Πείτε μου ό,τι θέλετε, αρκεί να μη μου πείτε πως είμαι σαν τα μούτρα σας».


Για να καταλάβετε, προχθές στον «Ενικό» ο μέγας Φίλης, της «Αυγής», με ρώτησε την τιτάνιας αριστερής ευφυΐας ερώτηση με ποιους θα ήμουνα στον… Β' Παγκόσμιο Πόλεμο! Μπορείτε ως υπόκρουση να βάλετε το γνωστό «φσσστ, μπόινγκ» του αειθαλούς Κώστα Βουτσά. Η σαφής απάντηση «με την πατρίδα μου, όπως πάντα» του φάνηκε ακατάληπτη, ακόμη την επεξεργάζεται. Είχε, βλέπετε, προηγηθεί εκτενής ενοχλητική αναφορά μου στην αποθράσυνση της Αριστεράς, που καθυβρίζει και συκοφαντεί κάθε εθνική ιδέα, λόγο και πράξη, στην ανύπαρκτη «αγιότητα» και στον ανύπαρκτο «ανθρωπισμό» της, καθώς και η υπενθύμιση ότι ο Στάλιν σκότωσε περισσότερους Σοβιετικούς πολίτες από τον Χίτλερ. Τους χτύπησα με το σφυράκι το γόνατο.



Η υπογράμμιση ότι δεν πρόκειται για συμψηφισμό αλλά για δύο παράλληλες αλήθειες, δύο εξίσου εγκληματογόνες, φασιστικές και γενοκτονικές ιδεολογίες, ξυπνάει πάντα περίεργα ανακλαστικά στους επαγγελματίες προπαγανδιστές της ανακυκλωμένης Αριστεράς. Τους λες το αληθές γεγονός, ότι τον Σεπτέμβριο του 1939 στην Πολωνία από τη Δύση μπούκαραν οι ναζί κι από την Ανατολή τα σύμμαχά τους στρατεύματα του Στάλιν, τους υπενθυμίζεις τη Holodomor (εξόντωση διά της πείνας), την απίστευτη γενοκτονία στην Ουκρανία το 1932-1933 διά του τεχνητού λιμού από τη NKVD, με θύματα εκατομμύρια αθώους Ουκρανούς, και αφρίζουν για «αντικομμουνιστικό, ακροδεξιό παραλήρημα», ένα φράγκο η βιολέτα κ.λπ. Εχουν τους φασίστες της αρεσκείας τους, την «αλήθεια» που τους βολεύει και βεβαίως, ως Εξαρχειώτικη Χωροφυλακή, μοιράζουν και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Μην απορείτε λοιπόν που η εφημερίδα τους πουλάει όλα κι όλα 2.000 φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι δεν τη διαβάζουν ούτε καν οι εργαζόμενοι σε αυτήν και το περιβάλλον τους, ούτε καν τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/JP Morgan ανά την Ελλάδα.


Κανείς μας δεν πρέπει να ανέχεται αυτήν την ολοκληρωτική συμπεριφορά. Κανείς μας δεν πρέπει να επιτρέπει στα απολιθώματα της άλλης ολοκληρωτικής ιδεολογίας να μοιράζουν ταμπέλες, ύβρεις, συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Να τους επιστρέφετε κατάμουτρα τα δέοντα. Πρέπει ν’ αρχίσουν να συνηθίζουν στην ιδέα ότι η ασυλία τους τα κακάρωσε, ότι αυτά που ξέρανε τελειώσανε.


Δεν είναι ζήτημα ούτε έντασης ούτε αντιπαράθεσης. Είναι απλά ζήτημα δικαιοσύνης. Να τους κόβετε τον βήχα. Κράτησε πολλά χρόνια το νταβατζιλίκι τους στον δημόσιο λόγο. Η ιδεολογία τους δεν έχει απλά ποινικό φάκελο. Τι να σου κάνει απλά ένας φάκελος. Ολόκληρη ντουλάπα έχει, έναν ξέχειλο φοριαμό στην Εισαγγελία της Ιστορίας, δίπλα στον φοριαμό του Αδόλφου. Αντε να το διασκεδάσουμε, να γελάσουμε με τις ποικιλόχρωμες γιαχωβίτικες εκδοχές τους, με τις ερωτοτροπίες τους με τον Τσαουσέσκου, τον Τρότσκι, τον Μάο κι ό,τι άλλο αιμοσταγές, να τις δούμε ως νεανικά αμαρτήματα. Αντε, να δεχτούμε κριτικά, ως πολιτική στάση, και τον χαζοχαρούμενο διεθνισμό τους, το «μπάτε, σκύλοι, αλέστε» που υποστηρίζουν στη λαθρομετανάστευση, την απουσία τους από τους εθνικούς αγώνες που τους στενεύουν στις μασχάλες, όπως στην Κύπρο, και, θου, Κύριε, φυλακή τω στόματί μου, στη Βόρειο Ηπειρο. Αλλά σαν πολύ δεν πάει να μας κουνάνε και το λερωμένο δαχτυλάκι τους, δεν νομίζετε;


ΥΓ.: Ζητώ συγγνώμη από την αληθινή Χωροφυλακή, με την Πολεμική Σημαία, που απώλεσε το ήμισυ της δυνάμεώς της εν Μικρά Ασία, για τη βλάσφημη χρήση του όρου στο κείμενο.



Φαήλος Κρανιδιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου