Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

To μυστικό που έκρυβε ο Μεσούτ Γιλμάζ επί 13 χρόνια και οι επιπτώσεις του “South Stream” στην Ελλάδα! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΜΜ”Ε”


του Σάββα ΚαλεντερίδηΟ Γιλμάζ, αναφερόμενος στην επίσκεψη του αμερικανού πρέσβη είπε:
“Ο πρέσβης των ΗΠΑ με επισκέφθηκε δυο φορές. Μου είπε επί λέξει: ‘Αν δεν ακυρώσετε τη συμφωνία, θα έχετε κακά ξεμπερδέματα, και σεις προσωπικά. Άλλωστε, ο αγωγός δεν μπορεί να περάσει κάτω από τη θάλασσα’. Και ‘γω του είπα ‘Δεν φοβάμαι. Η συμφωνία αυτή θα υλοποιηθεί γιατί αυτό επιβάλλει το συμφέρον της χώρας μου”.
Οι αποκαλύψεις του Μεσούτ Γιλμάζ, που έγιναν ενώπιον βουλευτών, προκάλεσαν τεράστια εντύπωση.
O Mεσούτ Γιλμάζ, ως αποτέλεσμα της ‘αμαρτωλής’ επιλογής του, το 1998 κατηγορήθηκε για εμπλοκή στο σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας της Τουρκίας (Emlak Bankası), που είχε πρωταγωνιστή τον Korkmaz Yigit, γρονθοκοπήθηκε κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Βουδαπέστη (φώτο) τον Ιούλιο του 1998 από ‘παρακρατικούς’, ενώ στις εκλογές του 2002 δεν εξελέγη καν βουλευτής. Ο Μεσούτ Γιλμάζ εξελέγη και πάλι βουλευτής στις εκλογές του 2007, όταν έθεσε υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος στο Νομό του Ρίζαιου.
Αυτά, για όσους είχαν και συνεχίζουν να διατηρούν αμφιβολίες για το κόστος που πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει από τα ‘παπαγαλάκια’ ο Κώστας Καραμανλής για τις αντίστοιχες επιλογές του και για τους λόγους που οδήγησαν τον νυν πρωθυπουργό να δηλώσει αυτά που δήλωσε προεκλογικά για τον αγωγό “South Stream”.
Πηγή: Γενί Σαφάκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου