Ο Ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Fatima Abo Anniran, επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης για τη δημοκρατία στη Λιβύη, μιλάει για τα νεκρά σώματα που βράζονται και χρησιμοποιούνται στην οινοποιία.
Υπάρχει μια ανατριχιαστική ιστορία στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης για τον βρασμό των πτωμάτων ώστε να τα κάνουν κρασί.
Fatima: Αυτή είναι μόνο μια μικρή παράβαση, σε σύγκριση με τις καθημερινές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τόσο των ζωντανών και των νεκρών. Όλος ο κόσμος έχει δει τη βεβήλωση των τάφων, τον ακρωτηριασμό των πτωμάτων. Επέτρεψαν ακόμη και το βιασμό των γυναικών που, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους είναι τρόπαια πολέμου. Αυτό ακριβώς συμβαίνει από την έναρξη της κρίσης στη Λιβύη. Μετά από ό, τι έχει συμβεί από την «απελευθέρωση» της Λιβύης …. αυτό δεν με εκπλήσσει.
Εδώ είναι το βίντεο:
Δημοσιογράφος:Πείτε περισσότερα σχετικά με το θέμα της παρασκευής του κρασιού από τα σώματα των νεκρών, πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό ;
Είναι κατάλληλο για κατανάλωση από τον άνθρωπο;
Fatima: Από το τέλος της περασμένης εβδομάδας, την Πέμπτη για να είμαστε ακριβείς, η Λιβύη είχε γίνει μάρτυς μια ανθρωπιστικής κρίσης.
Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με θύματα μιας δηλητηρίασης που προκαλείται από τα τοξικά υλικά προστέθηκαν κατά λάθος στο τοπικό κρασί.
Ή αυτό είναι ό, τι είχαμε ακούσει από τις αρχές μέχρι να δούμε το βίντεο που είχε εξαπλώθηκε στις κοινωνικές ιστοσελίδες …. και τότε μόνο καταλάβαμε τι πραγματικά είχε συμβεί.
«Οι Αρχές της Λιβύης» είχαν δηλώσει επισήμως εκατοντάδες περιπτώσεις ασθενών.
Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι ξεπέρασαν τις 1.100 περιπτώσεις, όπως ΚΑΙ για τους θανάτους …. υπάρχουν πάνω από 100.
Επισήμως δηλώθηκαν πάνω από πενήντα νεκροί.
Fatima:Πού είναι τώρα ο ΟΗΕ, ή το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ που ισχυρίζονται ότι προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα».
Αυτό που συμβαίνει τώρα …. για πρώτη φορά στο Λιβύη ή στην ανθρώπινη ιστορία, είναι να επιτρέπουν την κατανάλωση του ανθρώπινου κρέατος, ακόμη και μέσα από το κρασί.
Είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά και όλοι σιωπούν.
ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ FORUM
ΑπάντησηΔιαγραφήFrom HEIL GAP ( or mind the GAP )
http://heilgap.blogspot.nl/2013/05/forum.html