Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3: ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!


“Αίσθηση αναμένεται να προκαλέσει η δήλωση που έκανε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Κώστας Καραμανλής να επανέλθει δυναμικά στην πολιτική σκηνή και μάλιστα ως ηγέτης ενός νέου πατριωτικού κόμματος.
Σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλο
“δεν αποκλείεται κάποιοι απογοητευμένοι πατριώτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους υπό την ηγεσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ”.
Η δήλωση κρίνεται ως ιδιαιτέρως σοβαρή και αναμένουμε αντιδράσεις…”
Εξάλλου ο κος Μανώλης, μετά την αποχώρησή του από τους ΑΝ.ΕΛ.,  σε δηλώσεις του στον Real FM μιλώντας για επαφές που είχε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κος Καμμένος με τον κο Νικολόπουλο πριν λίγο καιρό όταν ρωτήθηκε από τον κο Μανώλη για το αν θα δεχθεί και τον κο Νικολόπουλο στους ΑΝ.ΕΛ. ενώ αρνήθηκε αρχικά με “απόλυτο” τρόπο, λίγο αργότερα εισερχόμενος τυχαία στο γραφείο του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. ο κος Μανώλης, τον είδε να αγκαλιάζεται χαρούμενος με τον κο Νικολόπουλο…
Τι άραγε να σήμαινε η εκδήλωση αυτή του κου Καμμένου; Να είχε άραγε καμμία σχέση με την σημερινή “βόμβα” Νικολόπουλου;
Όχι πως ο κος Καραμανλής δεν αποτελεί μέρος του προβλήματος της μεταπολίτευσης, αλλά πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι η “ολική επαναφορά” του στην παρούσα κατάσταση της χώρας ή θα τον αποτεφρώσει, ή θα τον περάσει στην ιστορία με “χρυσά γράμματα” καίγοντας τους άλλους.
Από τον ίδιο εξαρτάται… αν μπει για να διορθώσει και να αλλάξει, έχει καλώς, αν όμως μπει για  να “συγκαλύψει” και να “προστατεύσει” τότε …
Ίδομεν!
Από: Σ. Μπεληγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου