Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Έφυγε ο Μουμπάρακ, μπήκαν Αμερικανοί επιχειρηματίες

Ας διαβάσουν την είδηση ιδιαίτερα όσοι πίστεψαν ότι οι «εξεγέρσεις» ήσαν αυθόρμητες. Εκπρόσωποι 50 αμερικανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται διεθνώς επισκέφτηκαν την Αίγυπτο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση στην οποία συζητήθηκαν οι δυνατότητες νέων επενδύσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.
Image 
Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων TRT, στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση στην οποία συζητήθηκαν οι δυνατότητες νέων επενδύσεων ανάμεσα στις δύο χώρες. Ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Χισάμ Καντίλ σε ομιλία που εκφώνησε στο περιθώριο της συνεδρίασης, σημείωσε πως ξεκίνησε μια νέα περίοδος στην Αίγυπτο και τόνισε την αποφασιστικότητά τους για εξασφάλιση της οικονομικής ανάπτυξης στην χώρα.

Αναφερόμενος και στις συνομιλίες με το ΔΝΤ που διεξήχθησαν τον περασμένο μήνα, ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός, είπε πως θα βοηθήσει πολύ στην Αίγυπτο το δάνειο ύψους 4.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων που σχεδιάζεται να πάρουν από το ΔΝΤ. Ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι οι πύλες της χώρας του είναι ανοιχτές για τους ξένους επενδυτές. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου