Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Η πολιτική αθλιότητα και ο λαϊκισμός στην φαρέτρα των μετρίων και των ολίγιστων γίνεται επικίνδυνο παιγνίδι.



Ο πιο πάνω τίτλος γράφεται και αφιερώνεται στον κ. Π. Καμμένο και το κόμμα του, τους ανεξάρτητους Έλληνες, λες και οι άλλοι δεν είναι-, δεν θέλουν να είναι ή δεν θέλουν να νοιώθουν ανεξάρτητοι και Έλληνες.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο λαϊκισμός του κου Καμμένου είναι γνωστός από το παρελθόν του. Γνωστός σκανδαλοθήρας, γνωστός παίκτης και τζογαδόρος του χρηματιστηρίου, γνωστός λαϊκιστής και αμετροεπής, ενεπλάκη στα γρανάζια μωροφιλόδοξων εισηγήσεων – είσαι ο πρώτος, γίνε ο αρχηγός μας, προχώρα είμαστε μαζί σου- που πυροδότησαν τις προσωπικές του φιλοδοξίες  και τον οδήγησαν στην πρόσφατη κίνησή του. Όμως εκτός από την άμετρη φιλοδοξία του, φαίνεται, ότι είναι προικισμένος και με έλλειψη ορθού πολιτικού κριτηρίου, δηλαδή:
α) δεν διδάσκεται από την ιστορία και την τύχη άλλων ανάλογων πολιτικών εγχειρημάτων ( Στεφανόπουλος, Μάνος, Αβραμόπουλος). Ζήλεψε προφανώς την τύχη του καταρρέοντος σήμερα Καρατζαφέρη με τον οποίο βέβαια σε πολιτική εξυπνάδα δεν συγκρίνεται.
β) Ψαρεύει στα θολά νερά με προτάσεις που μάλλον υποτιμούν τη νοημοσύνη του ψηφοφόρου και
γ) Πρέπει να απαντήσει γιατί τόση πρεμούρα να διασπάσει την παράταξη 2 μήνες πριν τις εκλογές; Μήπως εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα; Ρωτώ, έτσι μήπως!!
Πάντως το βέβαιο είναι ότι κάποιοι δε θέλουν τη Νέα Δημοκρατία, ήδη από το παρελθόν, αυτοδύναμη στην κυβέρνηση.
Σοφίζονται πολιτικά τεχνάσματα, προετοιμάζουν καιρό πριν μωροφιλόδοξους αρχηγούς και αρχηγίσκους, προκαλούν διασπάσεις (Καρατζαφέρης-Μπακογιάννη-Καμμένος) στο τέλος τους εγκαταλείπουν, πάντοτε όμως δημιουργούν ψευδείς και απατηλές εικόνες στον Ελληνικό λαό και τελικά ελέγχουν και μανιπουλάρουν το πολιτικό σύστημα.
Κε Καμμένε, η χώρα δε μπορεί να οδηγηθεί στο πουθενά, γιατί εσείς τελικά αυτό προτείνεται, με τίνων άραγε συνταγή;

amphiaraos

Το παρακάτω κείμενο μας το έστειλε φίλος και αναγνώστηςΠροσωπικά στο blog δεν ασπαζόμαστε απόλυτα τις απόψεις του, αλλά και  η λογοκρισία, δεν είναι χαρακτηριστικό μας σε αντίθεση με άλλα blogs. Θέλουμε να ακουστούν όλες οι φωνέςΆλλωστε αυτή είναι και η δημοκρατία που θέλουμε όλοι μας να πιστεύουμε οτιπρέπει να είναι και ο οδηγός μας στην νέα Ελλάδα.

2 σχόλια:

  1. Προφανως ο συγγραφεας και φιλος του blog ξεχασε να αναφερει και το κομματιδιο του κ.Σαμαρα την Πολιτικη Ανοιξη,ο οποιος και αυτος με την σειρα του ψαλιδισε τα φτερα της ΝΔ, και παρεδωσε την εξουσια στον πορνογερο του γιωργακη. Δεν φταιει ο Π.Καμμενος και ο καθε Καμμενος για την ανεπαρκεια του Α.Σαμαρα και των στελεχων της ΝΔ. Στελεχη οπως ο Καμμενος επρεπε να ειναι σημαια της ΝΔ αντι να ειναι ο Κουλης, ο Αρης, και κατι φτωχεςσ προσωπικοτητες τυπου Αβραμοπουλου και σια. Σημερα στην ΝΔ ψαχνουν να βρουν υπαιτιους για την καταντια της παραταξης και με δικαιολογιες made in ΠΑΣΟΚ πανε να μαζεψουν καμια ψηφο. Οι ηγετες δεν κατεβασαν το κεφαλι σε κανεναν εκβιασμο κυριε Σαμαρα.Υψωσανε το αναστημα τους και πολεμησανε. Με την αλητεια δεν διαπραγματευεσαι.. αλλα της κοβεις το κεφαλι. Επρεπε να το ξερατε κ. Σαμαρα πριν συγκυβερνησετε με τους προδοτες... οτι αμα κοιμηθεις με τυφλο... το πρωι θα αλληθωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη καλως η κακως... σε αυτη την ζωη ολοι μας κρινομαστε απο τις πραξεις μας.. Ετσι και ο Α.Σαμαρας κρινετε απο τον λαο και βυθιζετε σε ποσοστα ΠΑΣΟΚ. Με τον ιδιο τροπο θα κρινει και τον Π.Καμμενο η ιστορια.

      Διαγραφή