Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Πλησιάζει καλπάζοντας η ώρα της ένοπλης αντίστασης του λαού!


Η σημερινή σοκαριστική αυτοκτονία του συνταξιούχου φαρμακοποιού ήρθε να σκίσει το πέπλο της σιωπής που έχουν επιβάλλει τα συστημικά ΜΜΕ για τις δεκάδες αυτοκτονίες των Ελλήνων ανά την Ελλάδα...


Έγινε σχεδόν μπροστά στις κάμερες και δεν θα εκπλαγούμε εάν η σκηνή της αυτοκτονίας έχει καταγραφεί από κάποια από τα πολλά «μάτια»-κοριούς της Κρατικής Ασφάλειας.

Αυτή η αυτοκτονία ήταν στην ουσία μια πολιτική πράξη μια και έγινε με φόντο τη Βουλή της σκοτεινής μεταπολίτευσης στην οποία κυριαρχούν οι συμβιβασμένες-με ελάχιστες εξαιρέσεις-φωνές των εθνοπατέρων μας.

Το σημείωμα του νεκρού ήρωα ήλθε να αποστομώσει την αλόγιστη δήλωση του Μπεγλίτη ο οποίος έσπευσε να πριν ακόμη γίνουν γνωστές οι συνθήκες  της πράξης του να τη διαχωρίσει από την οικονομική ανέχεια και την υποδούλωση στη Τρόικα.

Όσο κι αν εθελοτυφλούν τα τρία κόμματα του Μνημονίου-ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ- οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας-αυτοκτονίας του συνταξιούχου φαρμακοποιού  αναζητούνται ήδη από τη κοινή γνώμη ανάμεσα στις τάξεις τους.

Διάχυτη πάντως είναι η αίσθηση που θέλει αυτή την αυτοκτονία-δολοφονία να είναι από τις τελευταίες παθητικές αντιδράσεις του αγανακτισμένου λαού. Όπου κι αν σταθείς η οργή ξεχειλίζει όπως επίσης και μια διάθεση να περάσει ο λαός, οι πολίτες στην αντεπίθεση και μάλιστα με βίαιο τρόπο.

Αλίμονο στους άφρονες εξουσιαστές αν ζουν με την ψευδαίσθηση ότι θα αργήσει η ώρα της ένοπλης αντίστασης του λαού κατά της χούντας. Και φυσικά δεν μιλάμε για τρομοκρατικές οργανώσεις που θα «διευκόλυναν» το σύστημα αλλά για μαζικό λαικό ένοπλο ξεσηκωμό και μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές του Συντάγματος.

Η στιγμή της Παλλαικής Αντίστασης πλησιάζει…
πηγη

1 σχόλιο:

  1. Εμεις στην διασπορα αυτο περιμενουμε.....δεν εισαστε μονοι σας...αν δεν ενωθουμε ολοι την ιδια στιγμη σε ολη την Ελλαδα και γωνεια της γης εναντιον τους δεν θα χασουμε ποτε την πατριδα μας αλλα η ζωη του πολιτη θα γηνει πραγματικη κολαση.
    Εμεις στην διασπορα εχουμε εναν μεγαλο φοβο ομως..και ελπειζω να μην γηνει.......
    ο φοβος μας ειναι οτι παλι οι ιδιοι στις εκλογες θα βγουν...
    Πιος απο ολα αυτα τα κομματα εχει τα αρχ....δια να πει στην Ευρωπη, στης τραπεζες να πανε να γα....ουν, να παρει την πατριδα και να ενωσει τον λαο? Πιος απο αυτους θα πει σε ολα τα κρατοι της γης οτι οι Ολυμπιακοι αγωνες ειναι δικοι μας και απο εδω και περα μονο στην Ελλαδα θα γεινωνται, και να τους πει οτι εμεις εχουμε τα δικεωματα σε ολες τις εφεβρεσεις των αρχαιων προγονων μας και για αυτο πρεπει να εχουν την αδεια μας και απο πανω θα μας πληρωνουν. In other words, every inventor of course gets a patent to protect his legal rights, WE GREEKS SHOULD HAVE THE PATENT ON EVERYTHING OUR ANCIENT FOREFATHERS LEFT US......NO IT'S NOT CRAZY......WE HAVE TALKED ABOUT IT HERE IN THE DIASPORA AND WE STILL TALK ABOUT IT......THEY DON'T HAVE THE RIGHT TO OUR INHERITANCE....THERE ARE MANY WAYS TO HAVE WAR AND BECOME THE NATION ITS MEANT TO BE, BUT FIRST WE START BY CLEANING HOUSE(american, which means, throw all politicians out) Greece is full of educated young people in every category.......I am sure there are a many, educated in government, foreign and domestic affairs etc who can lead our nation.
    The bull, that if one shouts we are Greeks and throw the talibans out is a fascist has to go.......the left the right , the extreme leftits and all that has to go......
    PEACE OUT HOMIS.........
    Angela Morris, Αγγελικη Φωτεινατου!

    *we need to send our air force over to FYROM and show them who the Macedonians are and last in the future if the Turks send another military ship to our water we need to tell them to get f...ed or .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή