Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ξυπνήστε… Διεκδικήστε τώρα τα γερμανικά δάνεια (Βίντεο)


Ξυπνήστε και διεκδικήστε τώρα τα Γερμανικά δάνεια,την κλοπή της ελληνικής περιουσίας.
Δεν είναι δυνατόν να αναφέρονται σε αυτό ξένοι ευρωβουλευτές όπως ο Γάλλος COHN-BENDIT και εμείς να παρακολουθούμε απαθείς…
Δεν μπορεί να είσαι στο χείλος του γκρεμού να σου χρωστάνε πάνω από 200 δις οι Γερμανοί και να έχεις την πολυτέλεια να μην τα διεκδικείς..
Δείτε τι είπε χθες ο COHN-BENDIT στο ευρωκοινοβούλιο
και συνδυάστε το με τις δηλώσεις του Χατζημαρκάκη πριν από μια βδομάδα..
Daniel COHN-BENDIT, (Verts/ALE, FR), Co-President of the Green group: “When the Germans were occupying Greece there were 486 Millions from the Central Bank of Greece which were transferred to Germany and this money has never been paid back. So we are talking about if you added all together about 81 Billion that is demandable, so this represents 1/6 of the debt in Greece that is another way of seeing history in Europe.”
Όταν οι Γερμανοί είχαν καταλάβει την Ελλάδα, υπήρχαν 486 εκατομμύρια από την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας που μεταφέρθηκαν στη Γερμανία και αυτά τα χρήματα ποτέ δεν έχουν εξοφληθεί. Έτσι μιλάμε αν προστεθούν όλα μαζί περίπου τα 81 δισεκατομμύρια ευρώ που είναι απαιτητά, αυτό αποτελεί 1/6 του χρέους στην Ελλάδα, που είναι ένας άλλος τρόπος να δούμε την ιστορία στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου