Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ, ΔΙΝΟΥΝ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.


ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ. ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ 5000 ΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΙΔΕΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Μόνο στις χώρες υπό κατοχή υπήρξαν τέτοια φαινόμενα. Στην Καμπούλ, στην Βαγδάτη, οι μνήμες του παγκόσμιου Ελληνισμού έγιναν βορά στους νεονομάδες ιμπεριαλιστές. Στην μόλυνση του πλανήτη, την μετάλλαξη των Μογγολικών φύλων, των Ούνων “προηγμένων”.

Σήμερα η κατοχική κυβέρνηση της Ελλάδας, με τον διορισμένο ηγέτη της και τα τρομοκρατημένα ανθρωπάκια που τον στηρίζουν, ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Επιβεβαίωσε δε πως μόνο μία αντεθνική συμμορία θα μπορούσε να οδηγήσει τον Ελληνικό λαό σε τέτοια εξαθλίωση.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που χιλιάδες αστυνομικοί φυλούν τους εκλεκτούς του καθεστώτος, ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τον κύριο Παπαδήμο, τους βουλευτές που ψήφισαν “ΝΑΙ” στο μνημόνιο, τον Προβόπουλο και τους μεγαλοτραπεζίτες, τους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες, τους μεγαλοδημοσιογράφους,

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,

Το μουσείο της κοιτίδας του παγκόσμιου πολιτισμού, του ανθρωπισμού, του πνεύματος και της αρμονίας γινόταν βορά στους “κόνδορες” του φασισμού, του ιμπεριαλισμού, του Βρετανικού δικαίου και του ΔΝΤ.

Εμείς το γνωρίζουμε βέβαια. Οι Έλληνες όφειλαν να γνωρίζουν τι σόι κράτη δημιουργεί το “Βρετανικό Δίκαιο”. Να γνωρίζουν όμως και οι νεοκατακτητές ότι κάθε αρρώστια έχει και το αντίδοτο. ΕΟΚΑ, IRA, Mau Mau, η λαϊκή αντίδραση στον ληστρικό ιμπεριαλισμό. Έλληνες της Κύπρου, Αφρικανοί Κικούγιου και Ιρλανδοί που σάπισαν στις Βρετανικές φυλακές για να μην προδώσουν το Έθνος τους. Να μην επιτρέψουν στο υπόδουλο απολίτιστο κράτος να εξοντώσει τον Γηγενή πολιτισμό τους.

Γνωρίζουμε ότι ο Ιερός Τόπος της Ολυμπίας αποτελεί πρόκληση για τους σκοταδιστές των μνημονίων του Μαμμωνά. Το άδολο φως της όμως που ζεσταίνει τις ψυχές των Γηγενών, δεν θα σβήσει στα δικά μας χέρια. Και ο Έλληνας όταν παλεύει για τις χιλιετίες, δεν γίνεται ΑΔΕΔΥ. Γίνεται  ΕΑΜ, ΕΟΚΑ, Ρούπελ. Θερμοπύλες και Λιοπέτρι. Σε κάθε γειτονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου