Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Στην πολιτική ΓΑΠ και ο Γιακουμάτος – «Να ενοικιαστεί η Ακρόπολη»!!!!


«Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η Πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνο. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους», είπε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒήμαFM.
Φυσικά, δεν απάντησε αν η ενοικίαση θα γίνει κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού ή με απευθείας ανάθεση λόγω έκτακτων οικονομικών αναγκών της χώρας.
Ρε τι γίνεται σε αυτή τη χώρα; Ποιος θα επιτρέψει να δοθεί η πολιτιστική κληρονομιά αυτής της χώρας σε ιδιώτες; Ποιος θα πάει στην Ακρόπολη, στους Δελφούς, στην Ολυμπία, στη Δωδώνη, σε κάθε αρχαιολογικό χώρο αυτής της χώρας (που δεν είναι και λίγοι) με τον έλεγχο να τον έχουν ιδιώτες; Πως μπορεί ένας ιδιώτης να έχει υπό την «διοίκησή» του τον Παρθενώνα, τον Ηνίοχο, τον Ομφαλό κτλ.;
Απαντώντας στην ερώτηση αν είναι ταπεινωτικό για τη χώρα, ο Γ. Γιακουμάτος είπε ότι «ταπεινωτικό είναι να ζητιανεύουμε χρήματα από το εξωτερικό».
Μία απάντηση στον κύριο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ.
20120109-172209.jpg
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
H απάντηση μου στην πρόταση του ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ είναι η εξής. Να φτιάξουμε ένα μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, να βάλουμε εκεί όλους τους πολιτικούς, να πηγαίνουν εκεί υποχρεωτικά ειδικά τα σχολεία και να το βλέπουν . Τι θα γράφει στην είσοδο ; Τα εκθέματα που θα δείτε ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ. ΜΑ ΜΑΚΡΥΆ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑρΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.
Υ.Γ. Ο Κουτρουμάνης έχει κανένα βίτσιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου