Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ o ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ BLOGS!Βίντεο ντοκουμέντο από την σημερινή (Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2011, ώρα 3.50 μ.μ.) εκπομπή του αγράμματου κονφερανσιέ, Γιώργου Καρατζαφέρη, στο "Τηλεάστυ". Ο τετράπαχος Αρχηγός του Λάος επιτίθεται με δριμύτητα στους Έλληνες μπλόγκερς επειδή ξεσκεπάζουν τις λαμογιές του και ζητεί άμεσο έλεγχο των Μπλόγκς από την Πολιτεία. Εν συνεχεία, "τα βάζει" με τον δημοσιογράφο του "Κόντρα", Στέφανο Χίο, επειδή έδωσε έκταση την περασμένη Κυριακή 18-12-2011 στο χουντικό παρελθόν του πρέσβη (και νύν αναπληρωτού υπουργού Εθνικής Αμύνης)Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος το 2008 απεκάλεσε τα Σκόπια... "Μακεδονία" μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Προς το τέλος του βίντεο, ο Μαυρογυαλούρος Αρχηγός του Λάος μάς καλεί να τον κάνουμε Πρωθυπουργό της Ελλάδος, διότι ξέρει τον τρόπο να βρεί χρήματα, να γίνουμε Ελβετία...
"Ανοίξτε τα τρελάδικα", που λέει και το γνωστό άσμα...

Υ.Γ.: Το κλού του βίντεο βρίσκεται στο 2:50, όπου ο μή διαθέτων απολυτήριο Γυμνασίου, Γιώργος Καρατζαφέρης, δηλώνει πως είχε δίκιο ο Τζέφρυ, όταν τον Σεπτέμβρη του 2009, δήλωνε πως "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"! Λεφτά υπάρχουν, επιβεβαιώνει ο Καρατζαφέρης, αλλά ο Τζέφρυ δεν ήξερε πού να ψάξει να τα βρεί!..
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ;

Και ποια είναι αυτά που τον πειράζουν και "δεν τον αφήνουν να δουλέψει";

Μήπως τα κομματοσκυλικά; Μήπως τα "ελαφριάς" θεματολογίας;
Σαφέστατα όχι! Αλλά τα ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος γελωτοποιός επιτίθεται με δριμύτητα εναντίον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ μπλογκς: Το έχει ξανακάνει πολλές φορές στο παρελθόν!
Βλέπετε, δεν ανέχεται να τον...λιβανίζουν και να τον ξερογλείφουν τα Μμε των νταβατζήδων που "πολεμά" και να υπάρχουν μερικοί...τρελοί, αθεράπευτα ρομαντικοί Πατριώτες που του...χαλάνε τη σούπα!

Εμείς, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις για τον βρώμικο ρόλο του Λάος και του Αρχηγού του, όσο κι αν θέλει να μας "ελέγξει" - δηλαδή ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ - εκείνος που πλούτισε από την πατριδεμπορία!

Κι αν το πρόβλημά σου Καρατζαφέρη είναι η "ανωνυμία", ξέρεις πολύ καλά ποιοι είμαστε και πως είτε ανώνυμα είτε επώνυμα, η σκληρή κριτική θα συνεχιστεί!

Διαβάστε κι εδώ από τι ακριβώς ενοχλείται:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου