Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Τα σκουλήκια παραμένουν σκουλήκια. Αυτά μεγαλώνατε στον κόρφο σας Μάνια μου και έτρωγαν την Πατρίδα…


…με το αζημίωτο πάντα. Όπως και τώρα. Με το αζημίωτο δίνουν την χαριστική βολή. Οφειλεις λοιπόν ένα τελευταίο φύλλο για να τους ξεβρακώσεις. Το οφείλεις στην Ελλάδα και σε όσους αντιστέκονται.
Γράφει το “Κουρδιστό Πορτοκάλι“: Η Μάνια Τεγοπούλου, δεν είναι σαν τα υπόλοιπα λαμόγια τους εκδότες.
Έκανε ότι μπορούσε για να πληρωθεί το δώρο στους εργαζόμενους οι οποίοι λειτουργώντας αυτοκτονικά ξεκίνησαν επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Η Μάνια αν δεν την ενδιέφερε η “Ε” θα μπορούσε να την είχε πουλήσει στον Λαυρεντιάδη και να τα κονομήσει.
Αντίθετα η ίδια υποθήκευσε τη περιουσία της για να σώσει την εφημερίδα.
Αυτή την εφημερίδα στην οποία απεργούν οι δημοσιογράφοι επηρεασμένοι από μια γιάφκα αμόρφωτων συναδέλφων τους που θέλουν να ελέγξουν την εφημερίδα…
…αμόρφωτοι αλλά μέσα στην χλιδή θα συμπληρώναμε εμείς. Την χλιδή της ρουφιανιάς.
Για να θυμηθούμε και ένα παλαιότερο άρθρο πάλι από το “Κουρδιστό”

Αδραξαν την ευκαιρία οι βαρυποινίτες εκδότες -νταβατζήδες και τα τσιράκια τους, να βγάλουν χολή κατά της σιδηροδέσμιας Μάνιας Τεγοπούλου. Οι παραβάσεις της εκδότριας της “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ”, δεν έχουν καμία σχέση με το βαρύ ποινικό μητρώο των νταβατζήδων που βγήκαν σήμερα να χλευάσουν την εκδότρια της ιστορικής εφημερίδας.
Ποιοί; Εκείνοι που αν λειτουργούσε το κράτος δικαίου, θα βρισκόντουσαν στον Κορυδαλλό με ριγέ φόρμες.
Εκδότες -καθάρματα που ξεπλένουν χρήμα, αρπάζουν μίζες απο εμπόρους όπλων, εκβιάζουν αναθέσεις και είναι φορτωμένοι με τον μισό ποινικό κώδικα.
Ολα αυτά τα…
καθίκια που θα έπρεπε να κάνουν παρέα στον Πάσσαρη, βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τ απωθημένα τους και να χλευάσουν την Μάνια Τεγοπούλου.
Εαν η κυβέρνσηση, δεν χώσει αυτά τα καθάρματα στη φυλακή για τα αδικήματα που τους βαρύνουν, για τα αδικήματα που τους ξέπλεναν διαχρονικά οι υπουργοί των προηγούμενων κυβερνήσεων-είναι καμμένο χαρτί απο σήμερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου