Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Τούρκοι στήνουν «προσυμφωνημένο» θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο;


Το τρίπτυχο οικονομική, πολιτικό και διπλωματική αστάθεια «πέτυχε» η Ελλάδα, την πιο κρίσιμη στιγμή στην νεότερη ιστορία της! Η χρονική στιγμή δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού με επίκεντρο την οικονομία της, ενώ ανοίγει να διαφαίνεται και πάλι διπλωματικό επεισόδιο με την
Τουρκία, με αφορμή την έναρξη των διαδικασιών εντοπισμού φυσικού αερίου από την Κύπρο, στο οικόπεδο “12″ της ΑΟΖ της, στα σύνορα με το Ισραήλ. Σήμερα η ΕΕ απηύθηνε έκκληση στην Τουρκία να σταματήσει τις απειλές στη διαφωνία για τις γεωτρήσεις φυσικού αερίου με την Κύπρο, χώρα-μέλος της ΕΕ η κυβέρνηση της οποίας δεν αναγνωρίζεται από την Άγκυρα. Με στρατιωτική παρουσία στη Μεσόγειο απειλεί η Τουρκία, εντείνοντας την προκλητική στάση της. Πώς θα βγουν οι Έλληνες στους δρόμους για τα νέα σκληρά μέτρα, υπό την απειλή της Τουρκίας να πραγματοποιήσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο; Ο Γ. Παπανδρέου ακύρωσε την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, για να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενόψει της διπλωματικής κρίσης που διαφαίνεται ότι θα ξεσπάσει. Αυτή ήταν η “επίσημη παρασκηνιακή αιτιολογία” της ακύρωσης. (Έχουμε ξαναπεί ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να μεταβεί στις ΗΠΑ, όπου δεν έχει διπλωματικό άσυλο!) Διαβάστε τι έχει γράψει το ΟΛΥΜΠΙΑ από τον Ιούνιο του 2011, για τις κινήσεις που κάνει η Τουρκία.
Ετοιμάζουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο…
Προαναγγέλουν θερμό επεισόδιο οι Τούρκοι ;;
Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται για μια ακόμα φορά, οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία, αλλά άκρως μεθοδευμένα.
Ήρθε λοιπόν η ώρα, η Τουρκία να απειλήσει την Κύπρο, θέτοντας την Ελλάδα σε «κόκκινο συναγερμό».
Κι εμείς ρωτάμε: πώς θα βγουν οι Έλληνες στους δρόμους όταν θα ανακοινωθούν οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ακόμα και αν «σκάσει» εσωτερική στάση πληρωμών, υπό την απειλή της Τουρκίας να πραγματοποιήσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, λόγω Κύπρου!

Πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου