Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Υπέρ των εγγυήσεων σε βάρος της χώρας ο ΛΑΟΣ.




Σε επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε χθες το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη, διαβάζουμε ότι ο Εκπρόσωπος του κόμματος κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:
«Μην κοροϊδευόμαστε: Όποιος δανείζει λεφτά – με πιθανό ενδεχόμενο να τα χάσει – θέτει σκληρούς όρους.

Όποιος μπορεί να βρει λεφτά χωρίς κοινωνικό κόστος, να μας....
δείξει τον τρόπο για να σώσουμε τον λαό από πρόσθετες θυσίες».

Βλέπουμε λοιπόν το πατριωτικό κόμμα του κ. Καρατζαφέρη να συνάσσεται πλήρως με τις απαιτήσεις των Φινλανδών και λοιπών δανειστών, υπέρ της εξασφάλισης αυτών και σε βάρος του λαού μας και της δημόσιας κ.λ.π. περιουσίας μας.

Να μας απαντήσει όμως ο κ. Καρατζαφέρης.
Αφού υπάρχει πιθανό ενδεχόμενο, όπως λέει στην ανακοίνωση (και πράγματι υπάρχει) να χάσει ο δανειστής τα λεφτά του, τότε εμείς γιατί να πάρουμε αυτά τα χρήματα; Για να τα φάμε χωρίς επιστροφή;;
Και εάν τελικά τα πάρουμε και δώσουμε εγγυήσεις, τότε αυτό δεν σημαίνει ότι ήδη προεξοφλούμε με πολύ μεγάλη πιθανότητα και την απώλεια των εγγυήσεων (αφού δεν θα μπορούμε να τα επιστρέψουμε), δηλαδή το ενσυνείδητο ξεπούλημα της περιουσίας μας;

Εμείς λοιπόν λέμε: Να μην τα πάρουμε. Να χρεοκοπήσουμε, να καταρρεύσει το καθεστώς, να χτυπηθούμε κάτω για ένα διάστημα, να πληρώσουν οι υπεύθυνοι και να φτιάξουμε επιτέλους ένα κράτος που να το ορίζουμε εμείς και όχι τα λαμόγια και οι τοκογλύφοι.

Εμείς οι πολίτες το μπορούμε και για όποιον έχει αμφιβολία ας γίνει ένα δημοψήφισμα.
Το μπορούν όμως αυτό, ο πολιτικός κ. Καρατζαφέρης και οι λοιποί πολιτικοί;;

Πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου