Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Με διαγραφές απειλούν τους διαφωνούντες


Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα τεθούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αν καταψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο, όπως αποκαλύπτει σήμερα τοreal.gr.

Η απόφαση είναι ειλημμένη από τον πρωθυπουργό, πολύ περισσότερο καθώς υπάρχει το προηγούμενο της διαγραφής των τριών (Γιάννη Δημαρά, Βασίλη Οικονόμου και Σοφίας Σακοράφα) που καταψήφισαν το Μνημόνιο, αλλά και του κ. Βαγγέλη Παπαχρήστου που καταψήφισε εξίσου σοβαρό για την κυβέρνηση νομοσχέδιο.

Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί πολύ μεγάλος προβληματισμός τόσο για τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, όπου θα συζητηθεί το Μεσοπρόθεσμο και οι ιδιωτικοποιήσεις όσο και για το κλίμα που θα δημιουργηθεί στην Κ.Ο., καθώς οι βουλευτές δέχονται ολομέτωπη κριτική στην περιφέρειά τους από την κοινωνία.

Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα εκτιμάται ότι θα κλείσει οριστικά το αργότερο το βράδυ απόψε. Σε μια τέτοια περίπτωση, αύριο Πέμπτη θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο και το ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, ενώ την Παρασκευή θα συνέλθει το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σήμερα, πάντως, συνεδριάζει η διυπουργική Επιτροπή για τις συγχωνεύσεις υπό την προεδρεία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου