Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ETOIMAZETAI ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΕΚΛΑ - ΗΓΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ"


venizelossHγετική εμφάνιση με ταυτόχρονη παρουσίαση της  πολιτικής του πλατφόρμας έκανε  στον «μυστικό δείπνο» που του παρέθεσαν κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες του «αμερικανικού κύκλου» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος. 
Είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις που του ετέθησαν από μέλη του Επιμελητηρίου σχετικά με την γενική κατάσταση της χώρας και την οικονομική πολιτική. Η ανακοίνωση του υπουργείου εθνικής Αμύνης που δεν αρνήθηκε την παρουσία του υπουργού στο μυστικό αυτό δείπνο, έχει ως εξής: «Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, παρακάθισε σήμερα σε γεύμα που παρέθεσε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε ερωτήσεις που του ετέθησαν από μέλη του Επιμελητηρίου σχετικά με την γενική κατάσταση της χώρας, την οικονομική πολιτική και θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου Άμυνας».
Προφανώς το σούσουρο για απομάκρυνση του Παπανδρέου προς ΟΗΕ μεριά, μετά την ολοκλήρωση της "σωτηρίας" της Ελλάδας, έκανε τον Βενιζέλο να θυμηθεί και την ιδιότητα του διεκδικητή της μεγάλης καρέκλας. Η αλήθεια είναι ότι "κρυμμένος" στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έμεινε μακρυά από την φθορά της οικονομικής λαίλαπας του ΠΑΣΟΚ.
Θα δούμε τι θα γίνει μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου