Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Σαμαρικός επιθανάτιος ρόγχος. Oι κλακαδόροι του Αντώνη στο antinews χτυπανε τον Καραμανλη.



Το σημερινό άρθρο του antinews με τίτλο Παπαθανασίου: Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος κανει σφοδρή επίθεση στον πρώην υπουργό οικονομίας και στην κυβέρνηση Καραμανλή αφού το άρθρο τελειωνει εμφατικά με τον εξής τρόπο''Αν θυμόμαστε επίσης καλά ο εν λόγω κύριος ως υπουργός το 2009 δεν ήταν αυτός που έλεγε μέχρι τις παραμονές των εκλογών ότι το έλλειμμα ήταν 6% ενώ ήταν τουλάχιστον διπλάσιο; Δεν ήξερε ο υπουργός Οικονομικών το χάλι της χώρας; Τότε είναι επικίνδυνος. Και οι επικίνδυνοι δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν.
Και κάτι ακόμα, λέει ότι πρέπει να γίνει συζήτηση για την πορεία της παράταξης από εδώ και στο εξής. Προφανώς εννοεί, για το πως η ΝΔ θα ξεφορτωθεί παλιά φθαρμένα υλικά όπως ο ίδιος.''

Προφανως ξεχνάνε οτι η κυβέρνηση Καραμανλή έβγαλε τον Σαμαρά απο το χρονοντούλαπο της ιστορίας και τον στήριξε να γίνει και πρόεδρος του κόμματος μετά. 
Για να τελείωνουμε με τα παραμύθια, ο Αντωνάκης  εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη…Ελλιποβαρής.Λίγος μέχρι την τελευταία στιγμή… Μικρόψυχος και ρίψασπις, με σύμπλεγμα κατωτερότητας. Αποτελεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του βαρίδια για το κόμμα που με τόση ευκολία οικειοποιήθηκαν και αρχίσανε να αλλαζουνε σηματα και γραφεία χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, τόσο δημοκρατικά. Είναι μεγίστη προδοσία και αχαριστία απέναντι στον Καραμανλή που μάζεψε τον Αντώνη στο κόμμα να λένε οτι το έλλειμα  ήταν διπλάσιο απο αυτό που έλεγε ο Παπαθανασίου , πόσο μάλλον με τις μαρτυριες για την ΕΛΣΤΑΤ και τον Γεωργιου που πέιραξε τα νούμερα με τον ΓΑΠ, και εσείς, ναι εσείς προστατεψατε και αφήσατε τον Γεωργιου να ειναι μέχρι σημερα στη θέση του, Για να μην αναφερθούμε στην περιβόητη εξεταστική για το μνημόνιο, πονεμένη ιστορία ασυλίας στον Παπανδρέου. Αυτο ξεπερνάει τα όρια της κομματικής προδοσίας και αγγιζει τα όρια της εθνικής. 
Ο Καραμανλής θα στοιχειώνει τα ονειρά σας, τα έργα και τις ημέρες σας. Θελέτε δεν θέλετε ο πυρσός θα ξανανάψει. Διότι όπως έλεγε και ο Οδυσσέας Ελύτης στο   Ἄξιον Ἐστί ,Ψαλμός Ζ΄

Ήρθαν
ντυμένοι “φίλοι”
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
το παμπάλαιο χώμα πατώντας.
Και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου