Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο αντίo και την επιστροφή στις ρίζες

 Οτι και να λέτε εκεί στο antinews.gr  και στα τηλεοπτικά καναλια και ραδιοφωνικά πάνελς για την ήττα της ΝΔ  και το ηγετικό προφιλ του Αντώνη Σαμαρά. Απλά πέρασε και δεν ακούμπησε όπως λέει ο λαός μας . Ακόμα και το Λαμπρατόρ μου θα τα πήγαινε καλύτερα από τον κ. Σαμαρά για τον μόνο λόγο  καταρχάς οτι θα έμενε πιστό και δεν θα πρόδιδε  ποτέ το χέρι που το τάισε. Το χτεσινό ποσοστό ο κ. Σαμαράς δεν πράκειται να το ξαναπιάσει ποτέ των ποτών. Άσχετα με το τι θα κανει ο κ.Καραμανλής, δικαίωμά του άλλωστε να κάνει ότι θέλλει. Ειμείς οι δεξιοί  πιστοί στον Καραμανλή τελειώσαμε με το συγκεκριμένο μόρφωμα της ΝΔ οριστικά. Εκτός εάν...  λέω εγώ τώρα. 
Ο Αντώνης και ποσοστα να παρει στο 15% δεν φευγει. Θα σου πει και στην ΠΟΛΑΝ τοσα ειχα. Ακόμα και το ρέκβιεμ του μέσα στο ψέμα ήταν και στον στρουθοκαμηλισμό. Πότε μας είπες την αλήθεια? Στα Ζάππεια μηπως ή τότε που δεν θα έβαζες την υπογραφή σου σε άλλα φορολογικά μέτρα. Πρόδοσες την μεσαία τάξη κ. Σαμαρά. Το χούι τελικά δύσκολα κόβετε  Ξεφτiλισες σε ιστορικά χαμηλά την πιο ιστορική παράταξη της Ελλάδας. Και εχεις το Θρασσος να μην Φευγεις μετα από ολα αυτα βάζοντας 5 κλακαδόρους να σας αποθεώνουν για την πιο μαύρη βραδιά της ΝΔ.  Απλά εμετικό σκηνικό.
Εμείς που με την ψήφο μας διατηρήσαμε την παράταξη σε τροχιά εξουσίας (για τις επόμενες εκλογές) θεωρήσαμε αυτονόητο ότι ο Αντώνης Σαμαράς διαθέτει την στοιχειώδη πολιτική ευθιξία και θα παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος. Δυστυχώς κάναμε λάθος.
Οι πρώτες πληροφορίες και οι πρώτες δηλώσεις μετά την χθεσινή αποτυχία δείχνουν έναν άνθρωπο ‘’ γαντζωμένο’’ στην καρέκλα του. Έναν άνθρωπο με ‘’ελάχιστο’’ πολιτικό ανάστημα.Ως Έλληνας Κιμ Γιονγκ Ουν που μετά την εκλογική συντριβή της ιστορικής κεντροδεξιάς παράταξης δηλώνει ευθαρσως και προκλητικά ότι δεν παραιτείται.
Ο Αντώνης Σαμαράς και ολο το πολιτικό μόρφωμα της ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΆΝΟΙΞΗΣ και των ακραίων στοιχειων ενός κομματιού της ΝΔ μας κουνάνε το δάχτυλο.Και για να σας προλάβω οσων αφορά τους παραλληλισμους της ήττας Καραμανλή το 2009 με την ήττα Σαμαρά, ειναι τουλάχιστον γελοίοι.

Το 2009, ο Καραμανλης είχε όλο το νταβατζηδικο απεναντι του.
Το 2015 ο Σαμαράς είχε όλο το νταβατζηδικο στο πλευρό του.
Το 2009 έπαιζαν νυχθημερόν τα ανύπαρκτα σκάνδαλα Καραμανλη.
Το 2015 συγκαλυφθηκαν σκανδαλωδώς τα υπαρκτά σκάνδαλα της συγκυβερνησης.
Το 2009 οι τραπεζιτες υποστήριζαν τον ΓΑΠ
Το 2015 οι τραπεζιτες ηταν ολοι στην υπηρεσία Σαμαρά.
Το 2009 καιγόταν η Αττική λίγες ημέρες πριν τις εκλογες.
Το 2015 η Ελλάδα ηταν εκκλησία. Μέχρι και ο Ξηρός πιάστηκε.
Το 2009 ψευδολογούσαν για το πόσο επικίνδυνη ειναι η κυβερνηση και πόσο καλή η αντιπολίτευση
Το 2015 κινδυνολογουσαν για την ολέθρια αντιπολίτευση και την ασφαλή κυβερνηση.
Και τέλος, οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι που μας έσωσαν…
– Το 2009 όταν ο ΓΑΠ μοίραζε λεφτα και έταζε οτι θα εξαφάνιζε την γενιά των 700 Ευρώ και θα την πήγαινε στα 1000, οι Ευρωπαίοι έκαναν οτι δεν άκουγαν. Παρα το οτι ηταν σε ισχύ το σύμφωνο Αλμούνια – Παπαθανασίου.
– Το 2015 όμως, οι Ευρωπαίοι απειλούσαν θεούς και δαίμονες γιατι ο Τσιπρας ηθελε να αποκαταστήσει την γενιά των 700 Ευρω, που εξαφάνισε ο ΓΑΠ και ο Σαμαράς!
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ λοιπον γραμματείς και ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ υποκριτές, με τους παραλληλισμούς σας.
Και άν τυχόν νομίζετε οτί σας αδικώ κ. Σαμαρά, δεν πειράζει... εσείς με αδικίσατε πρώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου