Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ

Στο πόδι η Μεσσηνία: Ζητούν από τον Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψει την έδρα στον Γιάννη Λαμπρόπουλο!


Αιχμές από τον υποψήφιο με τους περισσότερους σταυρούς στην ΠελοπόννησοΠρώτος σε σταυρούς ο Γιάννης Λαμπρόπουλος στη Μεσσηνία με τη Νέα Δημοκρατία (19.641 ψήφους), αλλά δεν θα μπορέσει να είναι τελικά βουλευτής καθώς ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε την έδρα της ιδιαίτερης πατρίδας του.
Ετσι, η ΝΔ θα έχει τον Αντώνη Σαμαρά εκπρόσωπο Μεσσηνίας στη
Βουλή, την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τέσσερις που είχαν λιγότερους ψήφους από τον κ. Λαμπρόπουλο (πρώην Υφυπουργός Αμυνας). Η επιλογή του πρώην Πρωθυπουργού να κρατήσει την έδρα της Μεσσηνίας έκανε έξαλλο τον κ. Λαμπρόπουλο, που εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με... αιχμές δίχως πάντως να αναφέρει κάπου το όνομα του κ.Σαμαρά.

Αναλυτικά η επιστολή του κ.Λαμπρόπουλου:

«Αγαπητοί μου Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες
Σας ευχαριστώ θερμά, μέσα από την ψυχή μου για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε και σε αυτές τις εκλογές.
Εσάς, που μου δώσατε και πάλι την ψήφο σας, αλλά και όλους τους άλλους, που καθημερινά, με τον καλό σας λόγο, μου δείχνατε την εκτίμησή σας και την αγάπη σας.
Με την παράταξη συρρικνωμένη, όσο ποτέ στην ιστορία της, εσείς μου δώσατε είκοσι χιλιάδες ψήφους και με φέρατε πρώτο στο Νομό και σε όλη την Πελοπόννησο.
Εσείς με στείλατε με ισχυρή βούληση, να σας εκπροσωπήσω στην Βουλή.
Όμως η παράταξη στην Μεσσηνία δεν θα έχει τον εκπρόσωπό σας.

Ο δικός σας άνθρωπος, που έδινε μάχες, που στήριξε τη Μεσσηνία, που αγωνιζόταν για τα προβλήματά της, δεν θα είναι στη Βουλή, παρά τη θέλησή σας.
Παραμερίζω το ηθικό και το προσωπικό μέρος της πράξης.
Η πραγματικότητα όμως είναι μια.

Στην Βουλή η Μεσσηνία θα εκπροσωπείται από τέσσερις κυβερνητικούς βουλευτές της Αριστεράς και δεν θα υπάρχει ο βουλευτής της φιλελεύθερης παράταξης να ελέγχει την κυβέρνηση, να κάνει ερωτήσεις, να ενδιαφέρεται για τον Νομό, να τρέχει και να αγωνίζεται για τα προβλήματά σας, να είναι παρών στα γεγονότα, στις εορτές, στις εκδηλώσεις.
Δεν θα υπάρχει αντιπολίτευση στο Νομό. Πρωτάκουστο!

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες
Την παρουσία μου στην πολιτική, το ήθος μου, την εντιμότητά μου, την προσφορά μου στο Δημόσιο βίο, την πατρίδα μου, την Μεσσηνία, και την παράταξή μου, την αναγνωρίζετε εσείς, όλοι οι Μεσσήνιοι, ανεξάρτητα που ψηφίζουν και αυτό μου αρκεί, η δική σας η κρίση και μόνον και καμία άλλη.

Πιστός και συνεπής στις αρχές μου και στην παράταξή μου, που ποτέ δεν δημιούργησα πρόβλημα, αλλά και στην εντολή σας, θα παραμείνω ενεργός και κοντά σας.
Θα εξακολουθήσω να είμαι ο δικός σας άνθρωπος. Δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν.
Μαζί θα συνεχίσουμε για τη Μεσσσηνία μας.
Σ΄αυτές τις δύσκολες, για μένα ημέρες, η αγάπη σας και η εκτίμησή σας, μου δίνει δύναμη για να παραμείνω όρθιος και δίπλα σας.
Γιάννης Λαμπρόπουλος».

Νίκας: Να παραμείνει ο Λαμπρόπουλος στη Βουλή

Να μην κρατήσει την έδρα της Νέας Δημοκρατίας ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και να την παραδώσει στον επιλαχόντα Γιάννη Λαμπρόπουλο, ζητάει με δήλωσή του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας στηρίζοντας τον πρώτο βουλευτή σε ψήφους στο νομό.

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Νίκα:

«Οφείλω να ενώσω τη φωνή μου μ’ όλους αυτούς που ζητούν ο Γιάννης Λαμπρόπουλος να συνεχίσει να εκπροσωπεί τη Μεσσηνία ως βουλευτής της στο Κοινοβούλιο.

Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος τιμήθηκε από τους Μεσσήνιους περισσότερο από κάθε άλλη φορά, λαμβάνοντας πάνω από το 50% των ψήφων της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, ενώ αναδείχθηκε πρώτος κατά τη σταυροδοσία μεταξύ όλων των υποψηφίων βουλευτών στην Πελοπόννησο. Τιμήθηκε για το ήθος, το έργο, τη συνεχή ενασχόλησή του με τα προβλήματα του Νομού, τη διαχρονική προσφορά του στη Μεσσηνία, αλλά και την προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδος μας.

Η Μεσσηνία δεν μπορεί να μείνει χωρίς φιλελεύθερη εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο, αφού ο τ. Πρωθυπουργός έχει σοβαρά θεσμικά καθήκοντα ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Η συμμετοχή του Γιάννη Λαμπρόπουλου στο Κοινοβούλιο είναι θέμα που συνδέεται με την παρουσία, την προβολή και τα συμφέροντα της Μεσσηνίας σε κεντρικό επίπεδο και γι’ αυτό πρέπει να υποστηριχθεί σθεναρά απ’ όλους, όσοι έχουν ρόλο και λόγο σ’ αυτόν τον τόπο».

http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου