Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Παρέλαση υπό τον ύμνο του ΕΑΜ στο Χαλάνδρι! (Βίντεο)


Παρέλαση υπό τον ύμνο του ΕΑΜ στο Χαλάνδρι! (Βίντεο)
Αντίδραση από Άδωνι Γεωργιάδη και Θάνο Πλεύρη
Υπό τον ύμνο του ΕΑΜ έγινε σήμερα η παρέλαση στο Χαλάνδρι, για την 28η Οκτωβρίου!
Από τα μεγάφωνα αντί να ακούγεται το εμβατήριο που συνοδεύει τις παρελάσεις, ακουγόταν ο ύμνος του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου.
Μάλιστα, αυτή η επιλογή φαίνεται πως έγινε προσωπικά από το δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο.
Αυτό το γεγονός έφερε την αντίδραση τόσο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη όσο και του στελέχους της Ν.Δ., Αθανάσιου Πλεύρη.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε την παρέλαση στο Χαλάνδρι με γράφοντας στο Twitter του: «Ήθελα να ´ξερα οι Δεξιοί του Χαλανδρίου που ψήφισαν αυτόν τον Δήμαρχο ή που απείχαν από τον β´ γύρο των εκλογών πώς αισθάνθηκαν σήμερα; Εύγε..» και συνέχισε με μία ακόμη ανάρτηση: «Όταν τελικά οι Συριζαίοι μιλούν για κατάργηση των παρελάσεων εννοούν αυτό που είδαμε στο Χαλάνδρι. Εμφυλιοπολεμικό μίσος... Ψηφίστε τους!».
Το γεγονός αυτό προκάλεσε και την αντίδραση του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, επιτέθηκε στον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σ. Ρούσσο: «Στο Χαλάνδρι ο ανταρσυοσυριζας δήμαρχος κ. Ρούσσος υποχρεωσε τα παιδιά να παρελάσουν με τον ύμνο του ΕΑΜ. Το αληθινό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν η πρώτη ανάρτησή του και ακολούθησε και δεύτερη: «Κάποιος ας πει στον ανιστόρητο δήμαρχο ότι την 28η δεν υπήρχε ΕΑΜ και οι τότε σύντροφοί του στα Σοβιέτ μοίραζαν την Πολωνία με τον Χίτλερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου