Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Δούρου: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...

«Παίρνω δύναμη από τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες στο ΥΠΟΙΚ».
Αυτό είχε δηλώσει η Ρένα Δούρου λίγους μήνες πριν, όταν αλυσοδέθηκε μαζί τους έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Τότε που είχε σηκώσει την παντιέρα ρόσα και δήλωνε καθαρίστρια και η ίδια συμπαραστεκόμενη στον δίκαιο πράγματι αγώνα των γυναικών αυτών που απολύθηκαν.
Και μακάρι να μην χρειαζόταν να διωχθούν από τη δουλειά τους, όπως και τόσοι άλλοι εργαζόμενοι φυσικά.
Στην κ. Δούρου περισσεύει η πολιτική και προσωπική υποκρισία καθώς ως Περιφερειάρχης πλέον ζητά να προσληφθεί ιδιωτικό συνεργείο για να καθαρίσει το κεντρικό κτίριο. Η ίδια που συμπαραστεκόταν στον αγώνα των καθαριστριών – υπαλλήλων του δημοσίου τώρα ζητά από ιδιώτες να καθαρίσουν τα του οίκου της. Το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει έγγραφο της περιφέρειας για το συγκεκριμένο ζήτημα. Προφανώς η κ. Δούρου, όταν την προκάλεσαν να προσλάβει η ίδια στην Περιφέρεια τις απολυμένες καθαρίστριες έκανε την πάπια.
Μικρή πρωθυπουργός είναι, μεγάλο προϋπολογισμό έχει, πλεόνασμα έχει γιατί δεν προσέλαβε έστω μερικές από τις καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών που δεν έχουν δουλειά; Έτσι θα είχε και το ηθικό πλεονέκτημα και δεν θα έδειχνε ότι άλλη είναι η Δούρου και άλλη η Κουμουνδούρου.
Διότι να θυμίσουμε ότι και ο Τσίπρας με τις καθαρίστριες διαδήλωνε. Που είναι η ευαισθησία τους τώρα που ζητούν ιδιωτικά συνεργεία τα οποία γνωρίζουμε ότι δίνουν πενιχρούς μισθούς στις καθαρίστριες;
Η λέξη ντροπή είναι λίγη για την κ. Δούρου. Αλλά όμως δε φταίει αυτή. Ο κόσμος φταίει που κλείνει τα μάτια και ψηφίζει. Μυαλό δεν έβαλε και κάνει λάθη. Κι ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο λάθος με τον Τσίπρα, τον δάσκαλο της υποκρισίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου