Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Σφοδρή κριτική Σαλμά προς Γεωργιάδη πριν από λίγο στη Βουλή!

Ο μοναδικός υπουργός που αντιστάθηκε στα παρανοϊκά σχέδια της Τρόικας, παίρνοντας μάλιστα εύσημα από τον Όλι Ρεν για το έργο του, αλλά φυσικά… απομακρύνθηκε.

Να μην απολυθεί κανένας γιατρός από τον ΕΟΟΠΥ  γιατί θα διαλυθεί η πρωτοβάθμια υγεία βροντοφώναξε ο Σαλμάς στον Γεωργιάδη.

Στην συνεδρίαση της Βουλής πριν από λίγες ώρες ο κ. Σαλμάς, που ομολογουμένως έκανε σημαντικές προσπάθειες, όταν ήταν υπουργός, για την επίλυση των προβλημάτων του θέματος της υγείας, επιτέθηκε με σκληρή γλώσσα στον νυν υπουργό υγείας.

Του θύμισε ότι ενώ κατά την δική του υπουργία, η δαπάνη για το φάρμακο πήρε την «κατιούσα» και μειώθηκε κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ, το ίδιο δεν έχει γίνει επί υπουργίας Γεωργιάδη, που η δαπάνη για το φάρμακο δεν έχει μειωθεί ούτε κατά ένα ευρώ.

Η κριτική και οι «μπηχτές» Σαλμά δεν έμειναν μόνο στο παραπάνω θέμα. Ο πρώην υπουργός έκρουσε καμπάνα κινδύνου και απευθυνόμενος στο διάδοχο του, του είπε ούτε λίγο ούτε πολύ να μην απολυθεί κανείς μα κανείς γιατρός από τον ΕΟΠΥΥ, γιατί έτσι θα οδηγηθεί σε διάλυση η πρωτοβάθμια υγεία.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο κατά τα άλλα «λαλίστατος» κ. Γεωργιάδης δεν ζήτησε να πάρει το λόγο και να απαντήσει στην σκληρή κριτική που του άσκησε ο προκάτοχος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου