Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ Η κυβέρνηση Αναστασιάδη απαγόρευσε στην Κύπρο την φράση "Δεν Ξεχνώ"!


Δεύτερη πρόκληση- σε καθαρά εθνικό επίπεδο αυτή τη φορά-  της κυβέρνησης Αναστασιάδη, μετά την εξευτελιστική, και ύπουλη όπως αποδείχτηκε συμφωνία, του κυπριακού μνημονίου:
Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κύπρου κατόπιν εντολών της κυβέρνησης απαγόρεψε στην ομάδα Διγενής Ακρίτας Μόρφου  να αναγράφει στη φανέλα της το εθνικό μήνυμα "Δεν ξεχνώ"
Υπενθυμίζεται ότι ο Αναστασιάδης είχε υποστηρίξει το σχέδιο Ανάν το 2004, ενώ ετοιμάζεται μια νέα προσπάθεια, ενός καινούριου σχεδίου το οποίο ξένα κέντρα εξουσίας επιδιώκουν να περάσουν εν μέσω οικονομικής ισοπέδωσης, με προφανές "δόλωμα" για τον κυπριακό λαό κάποια υποτιθέμενη...ανάπτυξη που θα έρθει στο μέλλον...
Kάποιοι με υπερεθνική ταυτότητα ενοχλούνται από το "Δεν ξεχνώ", και επειδή θέλουν να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ,επέβαλαν απαγορευτικό σε ομάδα της Κύπρου, να μην το ξαναβάλει στη φανέλα της! Και όλα αυτά λίγο καιρό αφότου μπήκε και η Κύπρος, σε εθνοκτόνο μνημόνιο.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΕ) απαγόρευσε στους παίκτες της ομάδας Διγενής Ακρίτας Μόρφου, προσφυγική ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄  Κατηγορίας στη Μεγαλόνησο,  να αγωνίζονται με φανέλες που θα  φέρουν στο μπροστινό μέρος τη φράση «Μόρφου Δεν Ξεχνώ», επειδή το θεωρεί … «πολιτικό μήνυμα». Η Μόρφου είναι έδρα της ομάδας και από το 1974 κατέχεται από τα τουρκικά στρατεύματα.
Ο αντιπρόεδρος του Διγενή Ακρίτα, Μάριος Χαραλάμπους, φανερά εκνευρισμένος για τη στάση της ΚΟΕ δήλωσε : «Ζητήσαμε από την ΚΟΠ να μας επιτρέψει την επόμενη χρονιά να αγωνιζόμαστε με φανέλες που θα αναγράφουν «Μόρφου Δεν Ξεχνώ» με τη χορηγία της ΣΠΕ Μόρφου, και η απάντηση που πήραμε είναι ότι αν κάνουμε κάτι τέτοιο, θα παραπεμφθούμε στη Δικαστική της ΚΟΠ και θα τιμωρηθούμε τουλάχιστον με 2.000 ευρώ! Διότι απαγορεύονται, λέει, τα πολιτικά συνθήματα! Ο απόλυτος εθνικός εξευτελισμός. Ο απόλυτος εθνικός πόθος των Μορφιτών θεωρείται αδίκημα και παραπέμπεται στη Δικαστική».
Ο ίδιος έκανε γνωστό πως παρά τον κίνδυνο «καμπάνας», από την επόμενη περίοδο οι παίκτες της ομάδας, θα φέρουν στη φανέλα τους τη φράση «Μόρφου Δεν Ξεχνώ». «Ας μας στείλουν στο αθλητικό δικαστήριο. Αυτοί θα εξευτελιστούν. Ένα πράγμα δεν μπορούν να μας κάνουν.. Να μας πάρουν την ψυχή μας» κατέληξε ο κ.Χαραλάμπους
Καταλάβατε τι θα συνέβαινε εάν πέρναγε ο εκτρωματικός "αντιρατσιστικός" νόμος στην Ελλάδα; Το "Δεν ξεχνώ", είναι φράση που καλύπτει όλον τον Ελληνισμό, και θα καθίστατο αυτομάτως "ρατσιστική" φράση που υποκινεί σε "εχθροπάθεια" και άλλα ωραία εφευρήματα, για να φιμωθούμε.
Με το μνημόνιο της Κύπρου νεοταξίτικα κέντρα ήρθαν μαζί του στο Νησί, και έπιασαν αμέσως δουλειά στην εθνική αποδόμηση, ακριβώς όπως κάνουν και εδώ. Προσπαθούν να ποινικοποιήσουν την Μνήμη των Ελλήνων.Σου λέει "αν από την αποβλάκωση που σου εξασφαλίσαμε με τα ΜΜΕ και την κάκιστη παρεχόμενη παιδεία, εσύ συνεχίζεις για κάποιο λόγο να θυμάσαι, δεν πειράζει σε βγάζουμε παράνομο, σε διατάζουμε να ξεχάσεις, και αν δεν ξεχάσεις θα σε διαλύσουμε ποινικά, και οικονομικά".
Είναι ξεκάθαρο στο που αποσκοπούσε το "αντιρατσιστικό" ν/σ στην Ελλάδα αφού ακόμα και φράσεις όπως το "Όχι" της 28ης Οκτωβρίου θα χαρακτηριζόνταν "πολιτικό" μύνημα που υποκινεί κάποιον...ρατσισμό.
Η κυπριακή ομάδα -και μπράβο της- είναι αποφασισμένη να αντισταθεί, και να οδηγηθεί στα δικαστήρια με την "ελληνοκυπριακή" ΚΟΠ, με σκοπό είτε να τους αναγκάσει να "κάτσουν στα αβγά τους" παραφράζοντας τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, είτε να τους αναγκάσουν να εξεφτελιστούν δημοσίως ενώπιον όλων των Κυπρίων αδελφών, αλλά κυρίως στα μάτια των 200000 προσφύγων.
Αρκετά πια με τους διεθνείς καθωσπρεπεισμούς και με την επιβολή των "πολιτικά" ορθών, για το νεοταξικό καθεστώς εκφράσεων. Θέλουν με νόμους να μας καταργήσουν λέξεις, γιατί όταν λέιπουν λέξεις, λείπουν ΣΚΕΨΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου