Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ; Κηδεία μίσους a la πακιστανικά: Περιέφεραν ένα πτώμα ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας!


Σε μουσουλμανικό νεκροταφείο μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας οι Πακιστανοί, για να κάνουν ... κηδεία στην πλατεία Κοτζιά στον 27χρονο ομοεθνή τους που σκοτώθηκε σε επεισόδιο με δύο Έλληνες.
Οι ανατριχιαστικές σκηνές με το πτώμα να περιφέρεται στα χέρια των εκατοντάδων ισλαμιστών Πακιστανών (αλήθεια ελέγχθηκαν από την αστυνομία πόσοι από αυτούς διαβιούν νόμιμα στην Ελλάδα και πόσοι είναι λαθροεισβολείς;) και τον ιμάμη να ψέλνει ισλαμικούς ύμνους στο κέντρο όχι απλά μιας πόλης, αλλά ενός ολόκληρου Εθνους που πριν από 192 χρόνια πλήρωσε με ποταμούς αίματος τον αγώνα του κατά ακριβώς αυτών των ιμάμηδων, δημιούργησαν αλγεινή εντύπωση.
Από ποιον κρατικό φορέα ζήτησαν άδεια και ποιος τους επέτρεψε να περιφέρουν ένα πτώμα στη μέση της Αθήνας, στο πιο κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο όπως είναι η πλατεία Κοτζιά; Ή απλά ήταν - για άλλη μία φορά - μια "καραμπινάτη" παραβίαση των ελληνικών νόμων από τους λαθροεισβολείς(γιατί ακόμα και οι νυν νομιμοποιημένοι από αυτούς δεν νομίζουμε ότι μπήκαν στην Ελλάδα με αίτηση μετανάστευσης στην πρεσβεία μας στο Καράτσι...)
Η θέα του φερέτρου - ανοικτού στο μεγαλύτερο μέρος της τελετής - στη μέση της πλατείας Κοτζιάπροκαλεί ανατριχίλα και δέος, όχι τόσο από τη θέα του νεκρού, αλλά από τον 'αέρα" που έχουν έναντι των κρατικών αρχών οι διάφοροι ιμάμηδες και "ηγέτες" των "λαθροκοινοτήτων"
Εν συνεχεία χιλιάδες αλλοδαποί οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν ελέγχθηκαν κατά την διάρκεια της πορείας από την αστυνομία για το αν διαβιούν νόμιμα στην Ελλάδα ή είναι παράνομοι λαθρομετανάστες, πραγματοποίησαν πορεία, μαζί με περίπου 1000 Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι για την δολοφονία του Πακιστανού. Και βέβαια οι δηλώσεις μίσους των Πακιστανών στα τηλεοπτικά δίκτυα κατά των "Φασιστών Ελλήνων", περίσσεψαν...
To ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για την δολοφονία του Πακιστανού, δεν τίθεται θέμα. Από την στιγμή που κριθούν ένοχοι οι δύο Έλληνες ως υπαίτιοι για τον θάνατό του, ο νόμος είναι νόμος και η τιμωρία τους πρέπει να είναι αυτή που προβλέπει ο νόμος.
Η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής πέραν του ορίου της αυτοάμυνας, προστασίας της οικογένειας ή άλλων ανθρώπων και γενικότερα πρόληψης τέλεσης εγκλήματος ή της εμπόλεμης κατάστασης, δεν δικαιολογείται από τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό, όποιος εθνικότητας και αν είναι το θύμα και σε όποια θρησκεία και αν ανήκει.
Εκτός του ότι πρακτικά και εν προκειμένω, δίνουν δικαίωμα σε διάφορα εγχώρια και αλλοδαπά διαλυτικά στοιχεία "να βγουν κι από πάνω" και να μιλάνε για "ρατσισμό" και "ξενοφοβία" όταν η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο σφαγείο Ελλήνων από αλλοδαπούς.
Αλλά πέραν αυτών, ποιος θα αποδώσει δικαιοσύνη και ποιος θα ξαναφέρει πίσω τους 45 Έλληνες που δολοφονήθηκαν από ξένους από την αρχή του 2012;
Ποιος θα ξαναφέρει στην ζωή τον Μανώλη Καντάρη που δολοφονήθηκε από τους Αφγανούς για να του πάρουν την κάμερα και να την πουλήσουν 100 ευρώ; Ποιος θα εξηγήσει στο παιδί του Καντάρη όταν μεγαλώσει, γιατί σκοτώθηκε ο πατέρας του;
Ποιος θα βγάλει από το κώμα την 15χρονη Μυρτώ που βιάστηκε και μετά της έλιωσε το κεφάλι ο Πακιστανός στην Πάρο;
Για τις δυο γριούλες που έσφαξαν οι Γεωργιανοί στην Ξάνθη μέσα στο σπίτι τους για να τις ληστέψουν μόλις την περασμένη εβδομάδα, θα γίνει κάποια διαδήλωση;
Καμιά ιδέα από τους "αντιφασίστες" που συμμετείχαν στην χθεσινή διαδήλωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου