Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Την παραπομπή του Γιώργου Παπανδρέου ζητά ο Πάνος Καμμένος με αφορμή τις δηλώσεις Λοβέρδου


Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού, Ανδρέα Λοβέρδου την παραπομπή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε εξεταστική επιτροπή προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες η χώρα μπήκε στο μνημόνιο, ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Παράλληλα, υποστηρίζει ότι και η Βουλή είναι έτοιμη να αποδεχθεί κάτι τέτοιο, παραπέμποντας στα αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την πρόσφατη διαδικασία παραπομπών σε προανακριτική.
«Η ομολογία Λοβέρδου ότι υπήρχε σχέδιο εντάξεως της χώρας από τον κ.
Παπανδρέου στο μηχανισμό στήριξης δείχνει ότι απαιτεί τώρα ο ελληνικός λαός να προχωρήσουμε στη μία και μόνη εξεταστική που είχε προαναγγείλει ο κ. Σαμαράς. Η τακτική τού να καλύπτει ο πρωθυπουργός της χώρας τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου δεν μπορεί να συνεχιστεί», είπε ο κ. Καμμένος σε δήλωσή του.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, «η ψήφος των 80 βουλευτών για την παραπομπή του Γιώργου Παπανδρέου στην τελευταία προανακριτική δείχνει ότι και η Βουλή την Ελλήνων είναι έτοιμη να στείλει τον κ. Παπανδρέου εκεί που του αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου