Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΦΑΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ – Ρίχνει ευθύνες στην δικαιοσύνη ότι …κωλυσιεργεί την έρευνα για τα CDS όταν ο ίδιος ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!


Η ενσάρκωση της απόλυτης πολιτικής φαυλότητας χτύπησε απόψε με τον χειρότερο τρόπο. Ο ανεκδιήγητος άνθρωπος στα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε για τον πόλεμο που δεχόταν από τα συμφέροντα, κατονόμασε και την δήθεν κωλυσιεργεία γης δικαιοσύνης για την έρευνα των κατηγοριών που τον εμπλέκουν μαζί με τον αδερφό του στο θέμα των CDS, ομολογώντας ότι είναι “υπόλογος στην δικαιοσύνη γι’ αυτό το θέμα” όσο καθυστερεί η έρευνα ενώ θα έπρεπε ήδη να έχει διαλευκανθεί!
Εκτός από το ευχάριστο της παραδοχής ότι είναι υπόλογος, ο ανεκδιήγητος αυτός άνθρωπος που οι υφιστάμενοι του στο ΣΔΟΕ δεν έχουν παραδώσει ακόμα επίσημη απάντηση ΕΑΝ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ στην Unigestion και στην Ελβετία…
Συνεχίζει να εξαπατά τον Ελληνικό λαό βλέποντας κωλυσιεργείες όταν ο ίδιος αποφεύγει να απαντήσει (αλλά και οι υφιστάμενοι του το ίδιο), στις ερωτήσεις στο κοινοβούλιο των
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ που ανέδειξε το θέμα και η πρώτη κατάθεση ερωτησης κοντεύει να κλείσει ΕΝΑ ΕΤΟΣ! Ούτε δικαιοσύνη ούτε εισαγγελείς δηλαδή. Μία ρημάδα, υπηρεσιακή απάντηση που δεν δίδεται! ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ CDS ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ!
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ που ερώτησε για την Ελβετική εταιρεία του αδελφού του πρωθυπουργού. Ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση! Για ποιά δικαιοσύνη μιλάτε; Μία απαντησούλα από τον αδελφούλη σας στο ναό της δημοκρατίας περιμένουμε!
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. Σε διακομματική πλέον επανάληψη της πρώτης ερώτησης του Πάνου Καμμένου! ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!
ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ και δεκάδες άλλοι βουλευτές: Επερώτηση για την σκανδαλώδη μίσθωση του ΤΤ και τις σχέσεις της διοίκησης του ΤΤ με την οικογένεια Παπανδρέου!
Πως μπορείτε να εκστομίζετε κύριε Παπανδρέου (εάν έχετε ακόμα σώας τας φρένας) κατηγορίες για κωλυσιεργία της δικαιοσύνης, όταν ο ίδιος, ο αδελφός σας και οι φίλοι σας διοικητές δεν δίδετε μία απλή απαντησούλα εδώ και ένα έτος, καταργώντας στην ουσία το κοινοβούλιο, συκοφαντώντας τον βουλευτή ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ και βάζοντας όλη την κουστωδία να καταθέτει αγωγές εις βάρος του μέχρι να τον υποχρεώσετε να “σπάσει”; Είστε φαύλος ή εκτός πραγματικότητας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου