Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ως πότε θα παραμένεις ανθρωπάκι ρε Ελληνα... ::::

 


Κάθε Νέο Χρόνο, ο λαός υφίσταται άλλο ένα μαρτύριο: τα πρωθυπουργικά και προεδρικά διαγγέλματα. Διαγγέλματα γεμάτα υποκρισία, ψεύτικα λόγια, απειλές κρυμμένες πίσω από «συγκρατημένες αισιοδοξίες»,συγκίνηση και συμπόνια εκφραζόμενα  από νεκρά, ανέκφραστα, παγωμένα πρόσωπα λογιστών που ποτέ ΔΕΝ ψηφίστηκαν για πρωθυπουργοί, προέδρων που πρόδωσαν τον όρκο τους και ενεργούν σαν περιφρονητέοι κομματάρχες….

Είναι ώρα λοιπόν, να βγάλει διάγγελμα και ο Ελληνας πολίτης.
Έλληνες και Ελληνίδες, αγαπημένα μου αδέλφια.
Δύο χρόνια τώρα υπομένουμε το μαρτύριο του Σίσυφου.
Μας πρόδωσαν, μας ατίμασαν, μας  κατηγόρησαν ψευδώς, μας κατάκλεψαν, σαν να μην τους ήταν αρκετά αυτά που είχαν κλέψει με την απάτη του χρηματιστηρίου και τα διάφορα πακέτα της ΕΕ, που ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν για τη χώρα και το όφελος των πολιτών της. Μας στέρησαν από κάθε δικαίωμα εργασιακό, κοινωνικό, ηθικό που υποτίθεται ότι διαφύλασσε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μας. Παραβίασαν το ίδιο το Σύνταγμα, τηρώντας όμως πιστά το σημείο που αναφέρεται στη δική τους προστασία, το «περί ευθύνης υπουργών» (Βλέπε Βενιζέλο) .
Τα υπομείναμε όλα, σχεδόν αδιαμαρτύρητα. Πρώτα σοκαρισμένοι και ξαφνιασμένοι, μετά φοβισμένοι και αναστατωμένοι, κατόπιν απελπισμένοι και οργισμένοι, τέλος δαρμένοι και ποτισμένοι δηλητήρια. Δεν λέω ότι τα ζούμε σαν παρατηρητές ή καναπεδάτοι. Γιατί ξέρω ότι όλοι μας υποφέρουμε τόσο πολύ, ότι όλοι μας είμαστε τόσο βαθειά πικραμένοι και τόσο «φονικά» οργισμένοι που είναι αδύνατον να παραμένουμε απαθείς και καναπεδάτοι. Όπως ξέρω ότι αυτή  έλλειψη αντίδρασης οφείλεται στην απέραντη προδοσία που έχει απλωθεί στη χώρα μας. Κανένας δεν εμπιστεύεται κανέναν. Όλοι αναρωτιόμαστε μήπως ο γείτονας, ο ξάδερφος, ακόμα και ο αδελφός μας είναι κι αυτός ανάμεσα στους προδότες… Ποιον να εμπιστευτούμε; Δίπλα σε ποιον να στρατευτούμε; Αυτός που θα έρθει μαζί μας είναι ειλικρινά μαζί μας; Κανείς δεν ξέρει!... Αλλά πρέπει να γίνει, επιτέλους, η Αρχή!
Είμαστε υπόδουλοι στις δυνάμεις που ξεκίνησαν αυτό το κακό στη χώρα μας και έχουν έδρα τις ΗΠΑ (δυνάμεις στις οποίες δε συμπεριλαμβάνεται απαραίτητα και η μεγάλη μάζα του αμερικανικού λαού, που κι αυτός υποφέρει ανάλογα δεινά), και των υπαλλήλων τους, όπως η οικογένεια Παπανδρέου, η Μέρκελ, πιθανόν ο Σαρκοζί, Σόιμπλέ, Γιούγκερ και λοιποί. Οι ευρωπαίοι «ηγέτες» έπαιξαν καλά το παιχνίδι τους. Πρώτα ο ΓΑΠ, κάνοντας στόχο την Ελλάδα μας, μετά η Μέρκελ με τη σκληρή της στάση και το δασκαλίστικο υφάκι, που δήθεν ήθελε να τιμωρηθούν οι Έλληνες επειδή έπαιρναν δάνεια για να αγοράσουν ένα σπίτι, αλλά ουσιαστικά επειδή ήθελε να αποδυναμώσει όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, αφενός για να κερδίσει η Γερμανία σε χρήμα και δύναμη (αντλώντας τον ιδρώτα και το αίμα των υπόλοιπων ευρωπαϊκών λαών –τους νέο-είλωτες), αφετέρου για να υπηρετήσει τις δυνάμεις εκείνες που είναι τα αφεντικά της, σε βάρος ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως την είχαν οραματιστεί οι πρώτοι πραγματικοί ηγέτες της.  
Ναι, αδέλφια μου, είμαστε υπόδουλοι. Αλλά ως εδώ!!

Πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε αυτά τα φοβισμένα ανθρωπάκια,  που προσφέρουν αδιαμαρτύρητα το λαιμό τους, ώστε τα πολιτικά βαμπίρ να εξακολουθούν να τρέφονται από το αίμα τους. Δικαίωμά  μας είναι να το προσφέρουμε. Αλλά δεν είναι δικό μας δικαίωμα να προσφέρουμε το αίμα των γονιών μας που πότισε αυτή τη γη! Δεν είναι  δικό μας δικαίωμα να τους προσφέρουμε το αίμα των παιδιών μας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ  ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ .

Μην περιμένετε   τον/την πολιτικό για να σας οδηγήσει στη λύτρωση. Κανένας από τους νυν υπάρχοντες δεν έχει δείξει στοιχεία τέτοια. Δε σας έχει κάνει εντύπωση που, ενώ οι κατηγορίες περί εσχάτης προδοσίας εναντίον συγκεκριμένων πολιτικών μας έχουν κριθεί ως βάσιμες από τους εισαγγελείς και έχουν προωθηθεί στη Βουλή για τα περαιτέρω, οι πολιτικοί όλων των παρατάξεων κάνουν τα βουβά παγώνια;!!! Πού είναι οι κύριοι Σαμαράς, Τσίπρας, Κουβέλης, Καρατζαφέρης, και οι κυρίες Μπακογιάννη και Παπαρήγα;
Είναι εξαιρετικά θλιβερό να ξέρει κανείς ότι καμιά από αυτές τις θλιβερές μαριονέτες δεν είναι ικανή να κόψει να σχοινιά της και να απελευθερωθεί. Ίσως γιατί η αγάπη για την πατρίδα τους φτάνει μόλις και μετά βίας μέχρι την αστραφτερή και καλοφροντισμένη οδοντοστοιχία τους.
Τη διαφορά, αδέλφια μου, θα την κάνουμε εμείς. Εμείς, που μέσα την καρδιά μας, μέσα στο ζεστό αίμα που κυλάει στις φλέβες μας, φωλιάζει η ΕΛΛΑΔΑ. Αρκεί να πιστέψουμε στη δύναμή μας. Είμαστε εκατομμύρια . Αν εξαιρέσουμε πουλημένους, νωθρούς, αθεράπευτα δειλούς, είμαστε πάλι εκατομμύρια πραγματικοί πατριώτες, με βαθιά αγάπη για την Ελλάδα μας, για τον συμπατριώτη μας, για τη χώρα που μας γέννησε, μας τίμησε με την ηρωική της ιστορία, μας έθρεψε και κάποτε θα μας φιλοξενήσει στη ξεστή αγκαλιά της για να ξεκουραστούμε.

Έλληνες και Ελληνίδες, αγαπημένα μου αδέλφια, Καλή Χρονιά.
Με τη βοήθεια του Θεού, που δεν έχει κουραστεί να αγαπάει την Ελλάδα, Καλή Λευτεριά!!!

Μέδουσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου