Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Οι Έλληνες Πατριώτες της Διασποράς μας, μπαίνουν δυναμικά στον κοινό αγώνα ενάντια στους νεοταξίτες: 17 Ιουνίου, μπροστά στο ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης, η πρώτη κινητοποίηση.



Σε δημόσια ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής της Νέας Υόρκης, αναφέρεται σχετικά:
 «Ομάδα ανεξάρτητων Ελλήνων Πολιτών-Πατριωτών, εξοργισμένοι από τα δεινά που περνά η Πατρίδα μας, ετοιμάζουμε εκδήλωση διαμαρτυρίας προς την ελληνική κυβέρνηση και για συμπαράσταση στα αδέλφια μας στην Ελλάδα, την Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρα 12 μ.μ. (ώρα Νέας Υόρκης). Παρακαλούμε όλους τους Έλληνες Ομογενείς της Διασποράς, ει δυνατόν, να οργανώσουν κάτι ανάλογο (την ίδια μέρα και ώρα) σε όλη την υφήλιο, σε ανάλογους χώρους (Προξενεία, Πρεσβείες, Εκκλησίες, Κοινοτικοί χώροι κλπ), όπου χτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού.
 Εμπρός λοιπόν αδέλφια, ας κάνουμε το αυτονόητο»
Το Πατριωτικό Μέτωπο, παρακαλεί όλους τις Ελληνικές Πατριωτικές Οργανώσεις αλλά και τους φίλους bloggers, να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην διάδοση του μηνύματος των αδελφών μας Ομογενών της Νέας Υόρκης. Η φωνή όλου του Ελληνισμού, από το εθνικό κέντρο, ως την απώτερη άκρη της υφηλίου, όπου ζουν Έλληνες, πρέπει να ακουστεί: ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου