Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ...



Ειδικού Συνεργάτη 

Η συζήτηση γύρω από τα 598 ελληνικά νησιά πλήρους κυριότητας του ελληνικού Δημοσίου, υπήρξε βούτυρο στο ψωμί  των γειτόνων.
Χθες, όλες οι τουρκικές εφημερίδες αναφέρθηκαν στα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου με αναφορά στην (επίμαχη πλέον) έκθεση του ΙΣΤΑΜΕ, γράφοντας ότι η Ελλάδα θα μπει τελικά στην διαδικασία να πουλήσει κάποια από τα νησιά της για να εξοφλήσει το χρέος της.


Από τα δημοσιεύματα προκύπτει πως είτε «πωλούνται», είτε «αξιοποιούνται», τα νησιά συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των Τούρκων που θέλουν να επενδύσουν σ’ αυτά.  Υποστηρίζουν μάλιστα  ότι θέλουν να εγκαταστήσουν αιολικά πάρκα για την παραγωγή ενέργειας.

Με τόση έκταση στη Μικρά Ασία δεν μπορούν να φτιάξουν τα πάρκα τους και θέλουν τα νησιά μας; Πρέπει να είναι κανείς ηλίθιος, τυφλός ή μειοδότης για να μην αντιληφθεί τις προθέσεις τους. Μοναδικός σκοπός τους είναι ο εποικισμός των νησιών και αργότερα ξέρουν εκείνοι τη θα κάνουν . Έχουν εμπειρία με την Αλεξανδρέττα και την  Κύπρο.

Ας χαίρονται οι εκπρόσωποι μας  για τα κατάντια της χώρας. Αλλά τι μπορεί να πει κανείς για ανθρώπους που λεηλατούν τον κόπο και το μόχθο του λαού και μένουν ατιμώρητοι! Αφού πήραν όσα πήραν τώρα θα ξεπουλήσουν και την πατρίδα. Όταν κάνουν έτσι οι ταγοί , γιατί μας ενοχλούν οι εμπορικές συναλλαγές και τα ψώνια που κάνουν οι απλοί πολίτες στα παράλια της Τουρκίας;

Άδικο έχουν οι κτηματομεσίτες που συμμετέχουν στην έκθεση «CNR Ευρασία- Ακίνητα και Επενδύσεις» που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ 16-20 Φεβρουαρίου, όπου θα προσπαθήσουν να πουλήσουν ακίνητα στη Μύκονο και τη Ρόδο;

‘Άντε παιδιά εμπρός, δώστε τα όλα, οι καλοί μας γείτονες καραδοκούν για να   μας συμπαρασταθούν…..


Από την Ελεύθερη Ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου