Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Η ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ....

http://www.liako.gr/news/images/stories/anthi/wikileaks-greece-crete.jpg


Image and video hosting by TinyPic





Σε παλαιότερο άρθρο σας είχαμε προϊδεάσει για τον αφελληνισμό και το διαμελισμό του Ελληνικού Κράτους, σύμφωνα με τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο Καλλικράτης είχαμε προβλέψει πως θα αποτελέσει τον ιδανικό Δούρειο Ίππο για «τη παρέα του Παπανδρέου», έτσι ώστε να προωθήσει τα σχέδια των εντολοδόχων του για το διαμελισμό της πατρίδας μας.
Είχαμε τότε μιλήσει για 13 ανεξάρτητα κρατίδια που σε βάθος χρόνου θα δημιουργηθούν ως συνέπεια των 13 περιφερειών που θα δημιουργηθόυν στα πλαίσια του «Kαλλικράτη» Η υλοποίηση αυτού του σχεδίου προέβλεπε επίσης να δοθεί ιθαγένεια στους μετανάστες και να επιταχυνθεί η οικονομική κατάρρευση της χώρας, με σκοπό να προωθηθούν πιο γρήγορα και δίχως κανένα εμπόδιο τα σκοτεινά συμφέροντα της πολιτικό-οικονομικής ελίτ που υπηρετεί με φανατισμό.


Σήμερα έρχεται η δικαίωση για τις θέσεις που διατυπώναμε τότε, καθώς διέρρευσε στη δημοσιότητα μία λίστα κρατών από τη Wikileaks(δείτε τον παραπάνω χάρτη), που περιλαμβάνει τις χώρες για τις οποίες υπάρχουν διαρροές εγγράφων. Με μεγάλη μας έκπληξη, διαπιστώσαμε πως μετά το κράτος της Ελλάδας ακολουθεί το κράτος της Κρήτης.

Όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση χαρακτηρίζεται κρίσιμη όσον αφορά την προσπάθεια διαμελισμού της χώρας μας, που κάποιοι επιθυμούν εναγωνίως να ξεκινήσει από την Κρήτη, λόγω της πολύ κρίσιμης γεωστρατηγικής της θέσης καθώς αποτελεί το δεύτερο «φυσικό αεροπλανοφόρο» της Μεσογείου μετά την Κύπρο.

Tα παραπάνω σχέδια διευκολύνει η συνθήκη του Λονδίνου που υπέγραψε ο μεγάλος ο μεγάλος πολιτικός Ελευθέριος Βενιζέλος. Σύμφωνα με την συνθήκη που υπογράφτηκε το 1913 (η οποία κατοχύρωνε την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα) σε 100 χρόνια θα πρέπει να διεξαχθεί δημοψήφισμα με το οποίο θα αποφασίζει ο κρητικός λαός αν είναι ευχαριστημένος και επιθυμεί να συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι του ελληνικού κράτους.Σύμφωνα με την συνθήκη το δημοψήφισμα θα πρέπει να διεξαχθεί το 2013 δηλαδή σε 3 χρόνια από σήμερα.Με αυτό το δεδομένο τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια από ξένα κέντρα να πιστεί ο κρητικός λαός ότι συμφέρον του είναι η ανεξαρτητοποίηση του νησιού από την Ελλάδα προβάλοντας κυρίως οικονομικής φύσεως αιτήματα.Για αυτούς που γνωρίζουν καλά τα κρητικά δρώμενα ξέρουν ότι το παραπάνω ζήτημα είναι κάτι παραπάνω από μια απλή συζήτηση μεταξύ των κρητικών.....

Τέλος δεν θα πρέπει να απορρίπτουμε τα σενάρια περί ύπαρξης σημαντικών πετρελαϊκών αποθεμάτων γύρω από την Κρήτη, ως ανυπόστατα και συνωμοσιολογικά. Η σημερινή διαρροή αυτού του εγγραφού αποτελεί μια ηχηρή απάντηση σε όσους μας χαρακτήριζαν υπερεθνικιστές και δημιουργούς ευφάνταστων και κακόβουλων σεναρίων για το μέλλον του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου